Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
na według miesiączki powinnam urodzić w piątek(tan drugi z usg ja nie licze),syna urodziłam dzień przed wyznaczonym terminem a teraz cisza ale dziś robię rundki po schodach także myśle że coś w tym tygodniu się zacznie,ja mam różowy smoczek i parę ciuszków typowo różowych po pierwsze ubranka były uniweraslne kolory i nawet się nie zniszczyły także parę kupiliśmy żeczy typowo dla dziewczynki,pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
aleksandra d
(ola*i*andrzej)
Nowicjusz
Moj termin za 7 dni,Atu zadnych oznak,poprzednie urodzilam 7 dni przed terminem a teraz cisza a tak mi ciezko,chodze po schodach ile sie da ale to nie pomaga
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(beatris0302)
Wiking
U mnie to samo termin na 7 września a ja oprócz skurczy, które kończą się po góra 2godz nie mam nic tez zaczęłam chodzić po schodach i tez nic to nie daje, pod prysznic latam jak mnie tylko skurcz złapie i tez nic to nie daje nawet "figlowanie" nie pomaga, wiec chyba pozostaje czekać aż Mały sam zechce Nas zobaczyć..
a tak bym chciała żeby to było już Nawet mu mówię żeby się pospieszył a on nic..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Ania Popardowska
(mlodaart)
Wiking
Dziewczyny, ja mojego Misia urodziłam 6 dni po terminie, a dał znać, że to "już" tylko 24 godziny wcześniej...tak to też nic się nie działo i żadne ponoć skuteczne sposoby nie pomagały! Trzeba, więc cierpliwie czekać!!!

Trzymam za Was kciuki i szybkich porodów życzę!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty

(anulka86)
Nowicjusz
Justke ja tez będe rodzila na Baerum pod koniec listopada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
Patrycja M.
(mamma84)
Nowicjusz
Ja mam co prawda jeszcze czas ale juz jestem tak spuchnieta, ze ciezko mi cokolwiek robic, nie tylko nogi - te wygladaja jak dwa balony, ale takze dlonie, rano po przebudzeniu przez dlugi czas czuje bol i nie moge zginac palcami, nawet ciezko mi zrobic sobie sniadanie o podniesieniu kubka z herbata nie wspomne... Ale nic, trzeba czekac chodze po schodach, robie cieple kąpiele itp ale Dzidzi dobrze w brzuszku wiec chyba nic na to nie poradze. Co prawda wczoraj po popoludniu chyba jakis skurcz byl ale jeden i koniec... Cale szczescie ze ładna pogoda i mozna jeszcze dreptac w klapeczkach , hhihi

Milego dnia Mamuski!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(beatris0302)
Wiking
Kobietki czy Wam tez tak robiło pod koniec ciąży, że leciało Wam mleko z cycków i jeszcze mocno rwało Was w kroku??
Ja tak właśnie mam.. I wydaje mi się dziwne to z tym że mi mleko leci..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Beatris mleczkiem bym sie nie przejmowala, ze cieknie, to dobry znak, bo je masz mi wyciekalo przy pierwszej ciazy juz w 7mym miesiacu a pierwsze kropelki pokazywaly sie przed 6ym miesiacem...

u mnie termin na 14-16listopada, no ale mam miec CC wiec w poniedzialek z polozna pewnie ustalimy kiedy...wstepnie szacowalysmy na 2 tygodnie przed terminem porodu wiec i chyba tak zostanie....

mala ma ruchy ze hoho w brzuchu, jakas akrobatka z niej sie zrobila hihi, przeraza mnie tylko to,ze jak sie urodzi to tak samo moze byc żwawa i nici z nocnego spania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
aleksandra d
(ola*i*andrzej)
Nowicjusz
W kroku tez mnie boli ale mleko jeszcze mi nie wycieka - ani kropelka A termin tuz tuz...dzis z 5 skurczy mialam i na tym koniec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
49 Postów
Patrycja M.
(mamma84)
Nowicjusz
Laseczki co do mleczka, to od 7m-ca mam, do niedawna były to bezbarwne kropelki, jakis czas temu lekko mleczne a dzis zauwazylam, ze kolor jest żółty - dokładnie jak siara po porodzie, hmmm, czyzby TO juz tuz tuz ?

I bardzo mi sztywnieje brzuch, jest bardzo twardy i coraz czesciej nagly mocny ból w podbrzuszu... Jutro rano wizyta u położnej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok