Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
no i paszport zalatwiony w koncu

heh Milenka zasypia mi ok 1 wczoraj zasnela o 23 ale jak ona zasypia to ja dopiero sie kapie cos sprzatam czasem prasuje wejde na kompa i dopiero ide spac

oki dziewczyny to jestesmy umowione na kurs pierwszej pomocy

marzenie a moze to od czegos do kapieli Milenka ma tez cos na pleckach tylko i czasem na buzi z jednej strony i nie wiem co to jest tak jakby sie jej skorka luszczyla nie mam pojecia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
Daris dzieki za pomoc bede cos szukac bo niestety mysle ze 2 tygodnie to ciezko mi bedzie z tym wytrzymac bo przyjemnie nie jest... mam nadzieje ze lekarz przepisze mi cos konkretnego co mi szybko pomoze a tymczasem jutro musze sie wybrac do apteki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
owie3ka mi się wydaje, że nie powinnaś czekać 2 tygodni na wizytę, bo po pierwsze nie jest to przyjemne - jak napisałaś, ale przede wszystkim dlatego, żeby Ci się ta infekcja nie rozwinęła bardziej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
kurde nie wiem dziewczyny;( nic nowego nie jadłam,kapałam go normalnie,proszku do ubranek nie zmieniałam ,mam nadzieje że mu to minie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
lady dosia wiem ze 2 tygodnie to dlugo narazie ratuje sie jak moge mam z polski tabletki lactovagnal to je biore bo one zawieraja kwas mlekowy moze bedzie cos lepiej ale musze miec cos lepszego bo to juz 2 raz podczas ciazy taka dolegliwosc mi sie przyplatala a jak czytalam niestety jak w ciazy raz cos takiego przyjdzie to bedzie wracac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Natalia H
(owie3kaa)
Początkujący
czytalam tez ze nalezy zrezygnowac z zelu do higieny intymnej i uzywac zwyklego mydla glicerynowego no i mimo uplawow nie uzywac wkladek i nosic bawelniana bielizne i ze niby wtedy ryzyko powrotu choroby maleje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hei Mamusie
Marzenie moj Gabi tez dostal krostek na twarzy dwa dni temu....One sa koloru cielistego bez czubkow ropnych a niektore z nich czasem maja czerwona otoczke ale te otoczki znikaja.To jest tzw.tradzik niemowlecy i podobno znika po 10 tyg.Ale moj Gabik ma je tylko na twarzy a na brzuszku nie...
Owie3ka18 infekcje pochwy w ciazy to niestety czesta przypadlosc kobiet w ciazy bo oslabiona jest wtedy flora bakteryjna Ja na szczescie nie mialam z tym klopotow no ale jak nie to,to sie ma co innego i mialam wzamian rwe kulszowa co jakis czas
Dziewczyny ja tez musze sie dowiedziec o te kursy bo to fajna rzecz Drugiego lutego mam wizyte to sie spytam
Lady dosia Ida leopardzica to istna kocica i zeczywiscie wyglada jak Peggy Bundy ale brakuje jej tylko rudej peruki na glowce To ubranko jest poprostu rewela a ciocia trafila z takim prezentem w sama dziesiatke Brawo dla cioci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
A to moj Gabis niedawno pstrykniety zanim dostal pierwszego w zyciu tradziku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
owieczka18- trzymam kciuki
Marzenie- ten twoj Oli to wkoncu OliwIer czy OliWer ?? bo mam dylemat..... kiedys mowilas ze zostaje Oliwer ale juz zglupialam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
ech kochana daris z tym imieniem to było tak ze od poczatku miał być Oliwier ale Mirkowi cos sie nagle ubzdurało i uparł sie na Olivier i była wojna i w końcu mu ustapiłam ale ja i tak wszedzie pisze Oliwier
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok