Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Aguss - ten strój Ida dostała od cioci, ale jest z HM )

Daris - w naszej helse też jest spotkanie z fizjoterapeutą, w marcu. Tylko u nas jest to spotkanie "grupowe" - będzie kilka mam z dzidziusiami, wcześniej mamy pierwsze spotkanie grupowe z położną.
Aga - a to nie wiedziałam, że taki fajny program jest, wypytam moją helse siostre teraz
Niestety jesli spotkanie będzie grupowe to będzie po norwesku, więc będzie wesoło więc na to spotkanie z fizjo to wezmę chyba męża, żeby mieć pewność, że dobrze zrozumiałam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,jak u Ciebie tez jest fizjoterapeuta,to wychodzi na to,ze wszedzie jest taki sam program. U mnie tez sa spotkania grupowe,ale ja powiedzialam,ze nie dam sobie rady z jezykiem i moja helsesøster zaproponowala indiwidualne spotkanie z fizjoterapeutka. A face to face to juz sie spokojnie dogadam Po za tym mowila tez ladnie po angielsku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dzieki aga jestes niezastapiona

mi jak narazie nie mowili nic o tym spotkaniu z fizjo ale zobaczymy co powiedza we wtorek
aga a co do pierwszej pomocy to ja cie przeszkole po polsku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,dzieki a Ty widze,ze zamiast spac to piszesz po nocach Co sie dzieje? Milenka zamienila noc na dzien? Pamietam,ze tez kiedys pisalam po nocach. Julka sie budzila i 1,5 godziny gadala w lozeczku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
o Aguss to na takie przeszkolenie ja tez sie pisze

Marzenie - mi o tych kropelakch mówiła tez lekarka w czasie wizyty kontrolnej, ze jak zmiana diety nie pomoze to zeby je stosowac. Ale nie mowila nic o tym, by po 3 dniach odstawic. Tyle, ze mi mama akurat przyslala Gripe Water a i zmiana diety pomogła generalnie i kolki sa juz tylko od czasu do czasu jak mama cos zje A no i ja sporo pije herbaty z kopru wloskiego i tej dla mam karmiacych - nie mam zielonego pojecia czy to pomaga czy nie - najwazniejsze, ze kolki sa teraz bardzo rzadko

A ida poszla wczoraj spac z tatusiem o 22 i mama miala dla siebie cały wieczór i kladac sie nakarmilam ja o 1 w nocy i pieknie spala do 7.40
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
aga 31 ty to masz wiedzę na temat norweskich formalnosci !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
lady dosia ale ci zazdroszcze że mogłas tyle pospać mój w nocy sie budzi co 1 lub 1,5 godziny a jak juz spi to czasem wydaje dziwne dzwieki i ja mam pospane wtedy bo jestem tak juz wyczulona na maksa jak on tylko kwęknie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
dziewczyny ale jestem wściekła mojemu Olusiowi zeszła ta wysypka i może miał jeszcze troszke kropeczek wczoraj i lekarka przepisała krem A -DERMA i posmarowałam go tym kremem i znów go wysypało na nowo i nawet na brzuszku ma dzisiaj miałyscie moze ten krem??? juz sama nie wiem od czego mu wychodza te kropeczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzien dobry
Nareszcie weekend
marzenie-jestes pewna ze to od kremu? Ten krem to tylko witamina A - raczej rzadko uczula
moze stosowalas tez cos jeszcze? Albo malemu goraco bylo? Albo co jadlas,moze pilas? Nie,no pic to nie pilas bo wedlug umowy to jutro dopiero pijemy-niegazowana hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,ja uzywalam i wszystko bylo w porzadku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok