Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hei mamuski
Ja wybralam imie dla synka tak by pasowalo wszedzie i bylo w miare znane i latwe do zapisania Tu nie maja z nim zadnego problemu hehe
Tuptusiowata dobry tez jest na kolke BOBOTIC ale pisze pod katem mojego synke ze jemu akurat pomogl ,wspomniana przez lady dosia woda koperkowa GRIPE WATER i to co napisala w nawiasie by tego unikac oraz niezawodny sposob o ktorym tu pisalam tzn.lekkie przyciskanie kolanek do brzuszka,odczekanie kilka sekund,puszczenie nozek i znow przyciskanie kolanek do brzuszka ...I tak kilka razy az nie odejda gazy
Dzieki Aga31 Twoja corcia tez jest sliczna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
lady _dosia jest taki zwyczaj ze jak mama znajdzie ząbka u dzidzi to tata musi jej sukienkę kupićto bedzie moja juz 2 sukienka za znalezienie ząbka u pierwszego synka tez jak pierwsza znalazłam wczoraj móiwe do męża znalazłm ząbka u Oskara a mąż na to to sukienke ci musze kupić tak? pewnie ze tak hihihih
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Wlasnie po raz trzeci moj synus wystrzelil na mnie ze swojej armatki Bluzka do zmiany,przewijak zlany Znalazlam cos takiego i usmialam sie niezle czytajac

www.peticado.pl/pl/oferta/akcesoria-i-ma...ki/daszek-na-ptaszek

A jak Wy mamusie synusiow sobie z tym radzicie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
NANA76,swietny wynalazek Tez sie usmialam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hehe Aga31 nawet rym utworzyli w nazwieTylko chyba ciut niewygodnie by bylo przy przewijaniu jakbym mu takie cudo zalozyla na ptasia a pozatym znajac mojego synka to szybciej bym ten daszek zdejmowala Ja mam dwie corcie i przy przewijaniu nigdy nie zostalam obsiusiana a teraz mam synka i czasem jak sie zapomne to mnie ochrzci Przez przypadek w necie zobaczylam ta reklame i postanowilam ja Wam pokazac Ale wymyslaja cuda niema co

Na ten artykul warto poswiecic kilka minut

www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,11...l?as=1&startsz=x
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
co do tych kolek, to mi mama wspominala o proszku troistym ze nam dawala jak bylismy mali.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NANA JA MA TEN DASZEK NA PTASZEK ZEBY SIE TAK SPRAWDZAŁ W 100% TO NIE POWIEM NANA ALE MASZ FAJNE 2 CÓRECZKI I 3 CI SIE UDAŁ SYNUŚ MOZE MI ZA 3 RAZEM TEZ SIE UDA DZIEWCZYNKA HIHIHI ŻARTUJE NIE PLANUJE NA RAZIE 3 DZIECKA CHOCIAŻ NIE POWIEM PRZYDAŁA BY SIE CÓRECZKA DO KOMPLETU
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Dzieki Halas za komplemencik co do moich pociechWidzialas ich focie na nk? Ja do tej pory mialam dwie corcie i zawsze marzyl mi sie synus ale nie wierzylam,ze to marzenie moze sie spelnic,gdyz myslalam ze tylko corcie miec mi dane a tu prosze jaki prezent od losu
Co do tego daszka na ptaszka to chyba ciut niewygodny jest przy zmianie pieluszki Pozatym jak bym zalozyla go synkowi to chyba nie bylabym w stanie mu zmienic pieluszki ze smiechu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Halas, a jak tata znajdzie zabka to co sie mu kupuje?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dobranoc dziewczynki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok