Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia,kazdy kto umie upiec biszkopt mowi,ze to latwe Ale dla mnie to czarna magia Moze jakbym zobaczyla krok po kroku jak ktos go robi,to bym zaskoczyla A z tymi zakupami to zaszalalas Co do blizny, to mam nadzieje,ze wszystko jest w porzadku i zagoi sie ladnie
marzenie,lady_dosia ma racje,tylko nie zamartwiaj sie mocno. Najpierw do szpitala na kontrol. Bedzie dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hei Mamuski
Jesli chodzi o helsestassjon to przed wyjsciem z hotelu ustalono Nam tam wizyte Wychodzilam w czwartek a wizyte ustalono mi na poniedzialek Pojechalismy tam i zwazono nam synka,spytano czy wszystko ok i ustalono nam nastepna wizyte za jakis czas.Podczas drugiej wizyty bylo wazenie i badanie stanu dziecka,informacje na temat opieki,spacerkow itp...I znow ustalenie kolejnej wizyty,ktora bedziemy mieli 31 stycznia Podczas ostatniej wizyty pytalam o odwiedziny poloznej u nas w domu ale ta polozna co miala nas odwiedzic stwierdzila,ze nie jest to konieczne
Dzisiaj to robicie mi kobietki od samego ranka smaka a to na wypieki a to na zupki...Mialam miec dzis drugie danie ale jak stworzylyscie dzis dzien krupnikowy to moze i ja go ugotuje bo dawno nie goscil na naszym stole
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Aga31 a rejestrowalas mala wczesniej przez siec czy jak z tym pozwoleniem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
staram sie dziewczyny nie zamartwiać ale z serduszkiem nie ma żartów teraz tylko czekam na list ze szpitala kiedy mamy przyjechać oby jak najszybciej a i Oli ma 6 tyg i wazy 5,5 kg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
lady dosia dobre z tymi zakupami no i super ze je odzyskałaś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
O jaaaaa marzenie to strasznie duzo wazy chyba moze dlatego Oliemu tak sedruszko szybko pika bo tluscioszek hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Marzenie wow a ile ważył przy porodzie bo Ida dziś kończy 8 tygodni i waży też 5 500
nic sie nie martw - lekarka na pewno chciala sie upewnic ze wszystko jest ok gdyby miała jakies powazne obawy lub podejrzenia wyslalaby was do szpitala na cito!
a serduszko zabilo mu szybciej bo si emoze biedulek zdenerwował skoro pisalas ze ta pani doktor nie za fajna taka . Bedzie dobrze nie martw sie na zapas bo osiwiejesz szybko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
no tłuścioch z niego hihi ma juz drugi podbródek a pamietasz daris może ile Twój Natan przytył po miesiącu??? mój czesto je i może dlatego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
lady dosia 3,700 po porodzie a po wyjściu miał 3,500 może tak bo sie rozpłakał jak go badała i cały czsa go musiałam trzymac za reke,nawet do niego nie mówiła jak inne połozne,to jakas pakistanka była nieprzyjemna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Natan po miesiacu wazyl jeszcze nie cale 5 kilo Moj je teraz praktycznie non stop bo chyba wiecej potrzebuje i wazy przy twoim ledwie 5.700 a ma 2 miesiace i trzy tyg ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok