Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hehe to przynajmniej Oli bedzie miał równe szanse jakby sie chcieli poboksować z Natanem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
A moze nawet mala przewage
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,tak,wszystko bylo przez internet. Poszlam tylko na Policje,zobaczyli dokumenty i dali mi pozwolenie bezterminowe.
marzenie,moze faktycznie to bylo z nerwow. Jak taka niemila ta babka byla to sie nie dziwie, ze Oli sie wystraszyl. Jak bylam raz w szpitalu, to tez byla taka wredna babka. Julka sie darla jakby ja ze skory obdzierali.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
aga ja jestem na zasadzie łączenia rodzin
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
Milenka ma 3 miesiace za 3 dni i wazy moze z 5kg tak mysle ale dowiemy sie we wtorek a taki pucus z niej

my to chyba juz jutro musimy ten paszport zalatwic

dziewczyny ktorA mnie zaprasza na krupnik

a co do pierwszej wizyty to mi kazali isc najpozniej za 2 dni do helse zeby ja zwazyc i zeby sie umowic a potem przyszla do nas bardzo mila polozna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,no to chyba jestescie zameldowani Pewnie nie pamietasz teraz jakie papiery wypelnialiscie. Musisz to sprawdzic. Chodzi o to,ze musisz w ciagu roku zarejestrowac Oskara. Jesli tego nie zrobisz to wykasuja go z systemu. Moga odmowic Ci szczepien(tak miala moja kolezanka) i cofnac zasilek. Dlatego ja sie zebralam i zalatwilam to. Co do wagi,to Julka przytyla 1 kilo ale urosla 6 cm wiec wychodzi praktycznie na to samo co Oski
agusss,moja Jula jak miala 3 miesiace to wazyla 6,300 Byla taka pulchniutka,ze ho,ho. Ale teraz urosla duzo i juz nie jest taka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aga to milenka wazy mniej ale tez jest z niej pucuc maly
my jeszcze nie mamy laczenia rodzin ale potrzebowalam wlasnie do zasilku do navu ze mieszkamy wszyscy pod tym samym adresem no i tam gdzie akt urodzenia z tamtad mi wysylali kartke ale mimo to mam meldowac Milenke czy jak bo juz nie wiem??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,czyli najpierw laczenie rodzin. Potem musisz zarejestrowac Milenke przez internet.Isc na Policje i odebrac registeringbevis.To tak jakby pozwolenie na pobyt.Potem meldunek. I do tego wszystkiego potrzebny bedzie Ci paszport Milenki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Aguss dwie bródki to Ida tez ma, praktycznie od urodzenia po mamusi ;-P
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów