Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
kasiar12 wiem ze akurat Ty nie pomozesz-szczesciaro,masz to juz za soba hihi
Ak83 jak tylko masz jeszcze checi na spacery to zapraszamy do nas skoro masz blisko
A wogole to zaraz ustalimy liste gosci i pasujace terminy i raz dwa sie u mnie spotykamy-jako ze moj spioszek czesto spi to na mnie spadnie odpowiedzialnosc za wypieki z tej okazji hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
daris z tym pozwoleniem , to jest tak, ze jak juz masz paszport to wtedy do skatu z tym paszportem oni wypelniaja papiery i po 2 tygodniach przychodzi pozwolenie na pobyt maluszka, taki sam jak rodzicow.

U nas tak samo jak u daris,, Emil spi cala noc, od 21 do 7 , z zasypianiem tez problemu nie ma klade go do lozeczka , buziaczek na dobranoc i maly sobie spi, czasem cos gada czasem od razu zasypia , w dzien tez fajnie , bo jesli nie spi to sobie lezy na kanapie lub w bujaczku, jak mu sie zniudzi to zmieniamy miejsce , jak juz wszystko w domu zrobie , to wtedy razem sie wyglupiamy, piosenki spiewam , czytamy bajki , albo na podlodze z zabawkami lezymy,

Ciemieniucha , jak nie bylo to nie bylo, teraz sie pojawila i to duza strasznie, ale robie tak jak mowilyscie i powoli zaczyna schodzic.

NANA76, milo poznac gratuluje synka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Daris, Ty szczesciaro a tak na serio super, że Natanek nie płacze w czasie ataków kolek, choc boli go przeciez tak samo. Ale jak Ida zaczyna plakac to mi sie po prostu serce kraje.....
Ja również nie pomogę, bo u nas inaczej papiery były załatwiane, mała ma obywatelstwo norweskie.

Nana - dziekuje za rade, przy najblizszym ataku wyprobujemy sposob z podciaganiem kolanek, mam nadzieje jednak, ze ataku szybko nie bedzie.. a najlepiej w ogole! Ponoc kolki mijaja w okolicach 3 m, wiec jeszcze kilka tygodni przed nami

Marzenie - NIE WOLNO, powtarzam NIE WOLNO za zadne skarby swiata czytac tego co inni pisza na forach, szczegolnie w sprawach, ktore nas trapia czy martwia!!! TO NAJGORSZA RZECZ JAKA MOZNA ZROBIC!!!!!!!!!!!! Daris slusznie pisze ze jestes "egzemplarz" unikatowy i nie wolno mierzyc sie z innymi!

U nas dziś odsypianie wczorajszej zarwanej nocy - mała spi i spi i spi.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Aleks26 mnie rowniez milo Cie poznac Widze,ze obie bedziemy walczyly z ciemieniucha Podobno to nie trudne ale ciemieniucha lubi wracac i czasami kilka razy trzeba to powtarzac No ale czego sie nie robi by bylo ok
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Lady dosia nie ma za co Mam nadzieje,ze pomoze Ci ten sposobNie zniechecaj sie jesli za kilkoma pierwszymi przylozeniami kolanek do brzuszka nie bedzie pierdow-u mojego synka nie zawsze odrazu odchodza gazy,czasem musze lekko mu brzuszek pomasowac a dopiero potem mu kolanka przyciskam lekko do brzuszka i tornado gwarantowane-przynajmniej u mojego syneczka Pomaga tez ulozenie dzieciaczka brzuszkiem na jedno z naszych ud i kekkie potrzasanie tym udem tak by brzuszek byl masowany tymi drganiami Powodzonka Ci zycze!Acha czytalam,ze kolka moze byc nawet do 4 miesiaca i az mnie ciary przechodza na sama mysl ile te dzieciaczki musza cierpiec Mam nadzieje,ze u Naszych dzieci mina szybko i bezpowrotnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Daris,Nana,lady dosia wiem naczytałam sie a teraz głowa mi peka od zmartwień;( lecz to na prawde jeszcze brzydko wyglada;9 może dlatego że ja to niczym nie przemywałam od poczatku bo bałam sie zobaczyc a jak juz zobaczyłam to o zgrozo mama mi dzis przywiezie róznych specyfików m.in Tantum rosa i licze na cud że mi te specyfiki zagoja rane a jeszcze żeby było mało to mój synek dostał wysypki na buzi i główce juz jest pare dni i nadal nie znika a odparzenie tez nadal sie utrzymuje;( jeszcze niech złapie ta ciemieniuche to juz w ogóle masakra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
hehe Daris dotarły do mnie Twoje argumenty i pieronico skad wiesz że ciagle patrze co tam sie zmieniło;P racja patrze ale od dzis postaram sie mniej o tym mysleć od nas tez ogromniaste buziole:*:*:*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Nana gratulacje dla synka bo przeciez chyba dzisiaj kończy 1 miesiąc a z kolei mój księciunio jutro hihihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Marzenko biedny ten Twoj Oli bo ma prawie caly pakiet cudow ale nie martw sie bo wszystko jest do zwalczenia i wszystko jest kwestia czasu Alez Ci dobrze,ze Twoja mama bedzie juz dzis z Toba bo napewno bardzo Cie wesprze a i pomoze w tych problemach bo starsze kobiety sa doswiadczone,madre i wiedza co robicNapewno sporo Cie odciazy w opiece nad synkiem Zobaczysz,ze jak juz bedzie to jej wsparcie uczyni cuda-odczujesz psychiczna ulge a fakt,ze bedzie z Toba ktos kto Ci pomoze i to w dodatku ktos tak bliski jak mama przywroci Ci usmiech na usta i przestaniesz tak sie zamartwiac wszystkim Glowa do gory bo juz wkrotce bedziesz miala o niebo lzej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Oj tak Marzenko to juz rowniutki miesiac Alez ten czas leci!!!A czuje jakbysmy zupelnie niedawno spotkaly sie w tej hotelowej restauracji Teraz to juz bedzie z gorki lecialo i po dzieciach bedzie najbardziej widac jak ten czas szybko mknie CZAS LECI I ROSNA NAM DZIECI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok