Marzenie,ja tez mialam takie twarde grudki ale jak dawalam ta piers gdzie one byly to po karmieniu juz ich nie bylo, a pozniej na nowo to samo-na poczatku jak jest duzo pokarmu to robia sie te grudki,niestety
Ja jak sciagalam laktatorem to wlasnie mialam mnostwo pokarmu potem,wiec przestalam. A przeboje z sutkami to mialam niezle.. Bolalo jak cholera jak malego przystawialam,plakalam ale dalej karmilam czasem nawet maly na poczatku jak zaczynal jest to mleko sie laczylo z krwia jaka mi leciala z sutkow az.... wpadlam na pomysl kupienia oslonek na piersi

Pojechalam do babyshop i za 130 kr kupilam oslonki firmy Medela i cos pieknego to bylo-sutki szybciutko wrocily do normalnosci i juz nie bylo zadnego bolu i na dodatek uzywam ich od tamtej pory caly czas i nie ma to na nic wplywu- ani na to ze dzidzia ciagnie inaczej,ani na to czy sie dziecko najada.
A napisalam o tym ze sa one z firmy Medela bo probowalam tez z Aventa ktore sa tansze i chyba 70 kr kosztuja ale wogole sie nie sprawdzily-u mnie.
Goraco polecam uzywanie oslonek przynajmniej na czas zagojenia sie ran na sutkach

Buziaki marzenie dla was :*