Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
heh to artysta z twojego synka. wyczuł Cie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
no właśnie sen to jest to czego mi teraz najbardziej brakuje od 3 dni wstaje w nocy po 7 - 8 a juz tak ładnie spał przechwaliłam go hehe no ale cóż uroki macierzyństwa odrazu mi lepiej ze nie tylko ja tak mam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
oj ja marze o tym zeby choc raz sie pozadnie wyspac ale moj mąż by nie mogl do niego wstawac bo on go wogole nie slyszy a skubaniec maly jeszcze dobrze nie umie siedziec a juz by chcial chodzic jego ulubionym zajeciem teraz jest stanie przy stoliku, walenie łapkami po klawiaturze, pisanie z ciocia na facebooku i zjadanie pilota od tv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dziewczeta,a co z Waszymi wlosami? Bo mi wychodza garsciami. Kupilam te same witaminy co bralam w ciazy i zaczynam od dzisiaj je lykac. Ale jestem przerazona tym co sie dzieje. W sumie to wszystko wrocilo do normy. No oprocz wielkich cyckow No i te wlosy teraz, buuuuuuu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hejka Tak sobie pomyslalam ze moja siostra tez miala porod wywolywany-to moze to u nas rodzinne Ale by bylo hihi Ehh,pozostaje czekac na rozwoj wydarzen-chociaz do piatku rana mam taki napiety grafik ze naprawde nie chcialabym zebym cos musiala zmienic hihi A co do spania to rzeczywiscie troche niewygodnie,ale ja nie narzekam tak bardzo-najczesciej spie na bokach bez problemu,a nawet wygodnie jak cos miedzy nogi wloze Wczesniej to spanie na bokach z czasem przeradzalo sie w lekkie spanie na brzuchu rowniez ale juz teraz tez nie daje rady wiec zostaja boki hihi A co do wlosow..hmm ja jeszcze nie urodzilam to mi nie wypadaja
Oj tak na serio to mi cala ta ciaza sluzyla-musze sie pochwalic Gdzie sie nie udalam to wszyscy mi mowili jak ladnie wygladam,jaki ladny maly brzuszek taki okraglutki i wogole hihi no i na wlosy tez nie narzekalam nawet zabobonami nieraz ktos rzucal ze pewnie chlopczyk bo jakby byla dziewczynka to by caaalaaa urode zabrala Nie wierze w zabobony A jutro wlasnie sie wybieram do naszej fryzjerki z forum,wiec poki co z wlosami ok -ale kto wie co sie zmieni jak juz sie ten magiczny czas skonczy.. Pozdrawiam dziewczynki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,ja w czasie ciazy tez mialam piekne wlosy. Teraz to ma tylko ladnie obciete przez Karoline Mam nadzieje,ze to wypadanie przejdzie,bo nie chce scinac na krotko Pozdrowionka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ehh wlosy piekne to ja mialam jak bylam mala chyba Teraz jest raczej nie najgorzej,przez te wszystkie farbowania i wogole.. ostatnio wrocilam do swojego naturalnego koloru czyli tego co na zdjeciu widac ale wytrzymalam jakis rok moze i znowu zrobilam pasemka i to duzo i na dodatek scielam wlosy a zawsze mialam dlugie... I teraz chce calkiem pofarbowac je na jasno bo mam odrosty i chce znowu zaszalec ale juz nie scinam teraz chocby niewiem co-znowu zapuszczam Jedyny plus moich wlosow to taki ze mam bardzo geste wlosy,mimo ze zawsze jak je podcinam to cieniuje na maxa to i tak nic to nie daje... jak dla mnie to wcale nie taki plus w takim wypadku ale wiem ze sa osoby ktore bardzo by chcialy miec geste wlosy a niestety nie da rady-wiec dobrze jest jak jest i tak ich jeszcze troche strace pewnie pozniej Ale tobie aga31 to mam nadzieje ze te witaminki pomoga-wiec lykaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA 31 U MNIE Z WŁOSAMI JAK NA RAZIE OK ALE CAŁY CZAS ŁYKAM TE WITAMINY CO W CIĄZY W SUMIE NIE ROBIŁAM PRZERWY PO PORODZIE MOZE DALTEGO WŁOSY MI NIE WYPADAJA ALE ZA TO WAGA STOI W MIEJSCU BUUU JAK SKONCZE KARMIC ZABIERAM SIE ZA SIEBIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
dzieki daris,mam nadzieje,ze pomoze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)