Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Emilek przystojniak.
Super ze juz wychodzisz zycze Wam wszystkiego dobrego!!

Aguss z tego co wiem to dziecko karmione piersia samo ustala sobie pory jedzenie, a jesli dobrze przybiera to wszystko jest pewnie ok , usciski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spuźnieni3)
Stały Bywalec
Hej byłam dziś w szpitalu, więc tak Panie bardzo miłe zrobili mi usg będę miała synka małego Filipka dostałam 3 zdjęcia i wszystko po kolei mi położna opowiadała bardzo nam się z mężem podobało ciąża przebiega prawidłowo wszystkie badania w normie. Mój słodziak ssał kciuka podczas badania i tym razem był bardzo spokojny. Termin mi się przesunął z 7.04 na 4.04.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Lady_dosia nam do terminu zostało równo tydzień
Daris od wczoraj nic nie piszę, może już przytula swojego synka
Kasiar córcia super, taki sam stojak gimnastyczny wybrałam mojej córci w prezencie na Święta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss, www.nav.no/Om+NAV/Skjemaer/Privatpersone...sveileder?key=267390
musisz zejsc na dol strony i wcisnac neste steg,zaznaczyc pierwszy punkt, wpisac kod pocztowy, potem twoj numer personalny, potem neste steg i potem pobrac wniosek søkand om engangsstønad ved fødsel.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Co do jedzenia,to Julka jadla na poczatku co 3 a nawet 4 godziny. Ale ssala 45 minut. Teraz potrafi najesc sie w 7 minut A jak Milenka? Na pierwszej wizycie zwaza ja i zmierza. Powiedza,czy dobrze przybiera.
Daris dzisiaj do fryzjera sie wybierala, wiec pewnie dlatego nie pisze No chyba,ze synus zechcial wyjsc
spuźnieni3,super,ze wszystko jest ok Pewnie teraz siedzisz i wpatrujesz sie w te cudowne zdjecia Pamietam jak ja wrocilam ze zdjeciem 3d. Gapilam sie w nie codziennie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
no wazyli mi ja wczoraj i jak na razie przybiera ale ona mi wlasnie je czasem tylko 10min i koniec strasznie krociutko najdluzej to spala te 3godz i jadla mi pol godz ale to sie zadko zdarza czesciej mi je wlasnie tak po 10 albo 15min
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,to moze masz duzo mleczka, Milenka dobrze ssie i szybko sie najada Jak ma dobra wage to sie nie martw
Sciagnelas ten wniosek?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Anna Zalewska
(anna7939)
Wiking
Ale Wam zazdroszcze a ja jeszcze tyle czasu do czerwca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Natalia P
(Natalia1625)
Początkujący
Anna79- ja też czerwiec i to końcowka czerwca dopiero, wczoraj byłam u lekarza, dostałam zwolnienie na dwa tygodnie,kolejna wizyta pod koniec miesiaca, i wtedy mam mieć zrobione badania. Teraz odpoczywam sobie, a moi pracodawcy maja się zastanowić czy znajdą odpowiednie stanowisko pracy dla mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Anna Zalewska
(anna7939)
Wiking
ja na szczescie poczatek a wizyte mam na 08.11 moze dowiem sie czy chlopiec czy dziewczynka to obie mamy dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok