Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie, gondola jest ok, ma 76 cm. Ja mam w XQ 75 i Julka ma jeszcze sporo miejsca.
lady_dosia , ja nie mialam takiego problemu jak puchniecia. Ale za kazdym razem na kontroli lekarka sprawdzala mi dlonie i stopy. Pewnie to bardzo meczace jest.
marzenie,ale wlasnie doczytalam,ze tez jest gondola co ma 73 cm i wtedy jest przeznaczona tylko do przeworzenia dzieci do 9 kilo. Nie wiem na jakiej zasadzie lacza te gondole ze stelazem. Wiec przed zakupem sprawdz dokladnie wymiary
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
własnie mnie tez to zastanawia w tym modelu jak sie zakłada gondole na stelaz i czy potrzebuje dodatkowych adapterów,najlepiej chyba bedzie jak zadzwonie bo z tego co czytałam to tam nic nie pisze jak to sie montuje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,gondole montuje sie bez adapterow. Bardzo latwo. Jest na takie zatrzaski. Ale chodzilo mi o wymiary. Bo sa rozne. Raz jest napisane,ze 76 a innym razem 73. A 73 to troche malo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
dzisiaj albo jutro urodzi sie 7 miliardowy obywatel swiata. Dziewczyny do boju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ehh znowu wszyscy ucichli w naszym watku
To chociaz ja sobie popisze,bo i tak sie nudze Wroce do tematu puchniec..bo mnie tez dotyczyly,puchly mi bardzo stopy i dlonie i nie pomagalo lezenie z nogami w gorze i takie tam-raz pod koniec ciazy mialam tez bardzo wysokie cisnienie ale teraz juz jest ok mimo ze ja dalej dziewczyny jestem w ciazy Na kazdej wizycie u poloznej tez mialam sprawdzane stopy i dlonie.Czytalam dzisiaj na stronie ahusa na czym polegac beda moje jutrzejsze odwiedziny w szpitalu i okazuje sie ze bedzie to badanie przez polozna moczu,cisnienia i ktg a przez ginekologa usg i badanie ginekologiczne-co mnie zaskoczylo ale raczej pozytywnie,ze wkoncu zobacza od srodka co i jak hihi Na podstawie tego co zobacza,zadecyduja czy mam sobie isc do domku jeszcze czy juz zostac Wiec dziewczynki,jak sie jutro nie odezwe to wiecie gdzie jestem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
No to trzymamy za Ciebie kciuki i daj znac jak najszybciej co slychac powodzonka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,ile to juz po terminie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Kochana jutro bedzie rowno tydzien po terminie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzieki za kciuki ale watpie zebym tam jutro zostala Bo wiecie jak to z nimi jest..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Jesli bedzie wszystko w porzadku, to raczej nie zostaniesz. Ja tez bylam na kontroli i nie zostawili mnie. Wody byly w porzadku. Julka kopala na wszystkie strony. Reszta tez ok. Wiec do domu Kazali przyjsc za 5 dni. Ale juz nie doszlam bo sie Jula urodzila W ogole maja tu zasade,ze do 2 tygodni po terminie to nie jest przenoszenie. Ale jeszcze w kazdej chwili moze sie zaczac U mnie tez nic nie wskazywalo na to,ze to juz. A tu nagle wody mi odeszly i po 6 godzinkach Julka juz byla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok