Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
619 Postów
Wyjadacz
hejo ja do malej wstaje ciagle jeszcze nie bylo tak zaby w nocy spala te 3 czy 4 godzinki ale jak na razie spi z nami w lozeczku nie
wlosy mam i mialam takie same jak na razie

a u nas to bylo tak wstalam w piatek i poszlam na metro i do lekarza ten nic mi nie powiedzialam ze to juz nie dlugo tylko mnie zdenerwowal bo ciagle nie wiedzial co z moja waga i w pon mialam sie niby zglosic do szpitala wiec wrocilismy do domu zjadlam bulke wzielam prysznic i lezalam zmartwiona nagle zaczelo bolec ale mysle pewnie przejdzie no ale postanowilam znow isc pod prysznic nic nie przeszlo i zaczelam liczyc skurcze byly nieregularne ale co 7 nawet mniej minut wiec dzwonimy do szpitala babeczka odebrala i polaczyla mnie z pol polozna ona kazala czekac i wszystko wytlumaczyla przed 22 bolalo juz bardzo wiec dzwonimy drugi raz no i kazali przyjechac na miejscu zamieszanie bo ten polski nie zrobil mi jakis badan potrzebnych masakra ale zrobili zbadali i siup na lozko mialam super polozne bolalo jrzyczalam i chcialam isc do domu heh zrobila mi akupunktore dawali ten durny gaz i mialam dostac znieczulenie ale nie dala jednak no ale 3 parcia hop siup i Milenka o 1.03 byla z nami wazyla 2580 dlugo lezelismy na tej sali szyli mnie karmilam mala jedlismy zmezem no i w koncu nas gdzies przewoza cala bylam szczesliwa ze odpoczniemy w tym hotelu a tu co sie okazalo ze dali mnie do jakiegos pokoju okkropnego a maz mial jechac do domu plakalam strasznie to bylo okropne nie wiedzialam czemu tak rano przyszla polska polozna i mi powiedziala ze traktujaa nas jako zakazne bo polski doktorek nie zrobil tych badan zle sie tam czulam ubierali sie do mnie w artuchy w maski jak bym nie wiadomo jaka chora byla wlasciwie donosli mi tylko jedzenie i sie mna nie interesowali dobrze ze posylaly mi te dwie polskie gdzies z oddzialu obok bo bym chyba calkiem zwariowala tam to by bylo na tyle przepraszam ze tak dlugo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,no to nie wesolo bylo Dobrze,ze juz jest po Buziaki dla Was
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Agusss teraz już będzie tylko lepiej Córcia drobniutka, Gratuluje i dużo zdrówka dla niej Miałyśmy rodzić w listopadzie, Daris w pazdzierniku a wyszło zupełnie inaczej
Pochwal się córcią
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
halas napisał:
AGA 31 U MNIE Z WŁOSAMI JAK NA RAZIE OK ALE CAŁY CZAS ŁYKAM TE WITAMINY CO W CIĄZY W SUMIE NIE ROBIŁAM PRZERWY PO PORODZIE MOZE DALTEGO WŁOSY MI NIE WYPADAJA ALE ZA TO WAGA STOI W MIEJSCU BUUU JAK SKONCZE KARMIC ZABIERAM SIE ZA SIEBIE

A do kiedy masz zamiar karmic? I kiedy zaczniesz wprowadzac inne pokarmy niz mleczko? I w ogole od czego zaczac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
Karolina :)
(Karolina2)
Początkujący
witam u mnie jakiś nawał pracy się znów zrobił a już sobie wymarzyłam taki spokojny rodzinny weekendzik a tu psikus
Hania chodziła sobie na haloween i zbierała cukierki, ja jej dotrzymywałam towarzystwa ale nie musiałam sie specjalnie stylizować
załączę wam fotki mojej czarownicy-kota
8.11 lecimy z Hanią do Polski, wracamy 24.11 ale się cieszę ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
(Karolina2)
Początkujący
mam nadzieję że Hnaia jak dorośnie nie udusi mnie za fotkę na "tronie" ale to miejsce było dobrze oświetlone;D
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
(Karolina2)
Początkujący
prawie jak top model
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
aga 31 pierwszego synka karmiłam rok Oskarka mam zamiar karmic te 6 mieisecy potem stopniowo stopniowo oduczać myśłe ze od ukończenia 4 miesiaca zaczne dawać mu dawać po troszku obiadków deserków i tak stopniowo w internecie sa tabele zywieniowe od kiedy zacząć po ile i wogóle co i jak zerknij sobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dziekuje Monika,o to mi wlasnie chodzilo. Bo jak czytam,to czesto jest napisane,ze do 6 miesiaca tylko mleko. A mama mi mowi,ze oni juz dawali od 3,5 miesiaca jakas zupke z przetartych ziemniakow i marchewki albo jakas kaszke ryzowa. Ale to bylo 30 lat temu wiec pomyslalam sobie,ze moze nie pamieta juz jak to bylo, ha,ha A w internecie to rozne cuda wypisuja wiec pytam I ciesze sie,ze juz bede mogla cos innego dawac niz mleko. Jak posadze Julke do stolu na Wigilie,to chociaz dostanie cos na talerzyk
Karolina,faktycznie modelka z tej Twojej Hani Swietne zdjecie A,ze na tronie? No coz, nie ma co sie czepiac szczegółów. Najwazniejsze,ze efekt super Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
moja coreczka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok