Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Hej, czytam i czytam, ja to jeszcze nie mam nawet paszportu dla Emilka, bo aklt urodzenia norweski przyszedl, ale przez to , ze jestem tu to nie moge tego zalatwic, ale pamietam jak bylam w skacie zeby sie przemeldowac, bo sie przeprowadzalismy, i mam znajoma polke , ktora tu w skacie pracuje i mowila ze jak juz dostane paszport to w konsulacie mam poprosic zeby zameldowali Emila tam gdzie ja jestem zameldowana w Polsce i wtedy te papiery przyjda tu z powrotem i znow do skatu sie zglosic zeby maly dostal pozwolenie na pobyt tak mi to tlumaczyla, zakrecone to wszystko. Najpierw musze paszport malemu zrobic , a cala reszta to pozniej.

Za godzinke mam spotkanie z lekarzem i sie dowiem ile tu jeszcze bede, wczoraj pobierali krew to zobacza jak tabletki dzialaja i bede wiedziec co i jak, narazie to dzis po lekarzu jade do domu na pare godzin, pobyc z Emilkiem tak sie ciesze bardzo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
Karolina :)
(Karolina2)
Początkujący
Aga wpisz naq youtube.pl hasło :świnka Peppa to jest jedna z ulubionych bajek Hani
poczekaj jeszcze troszkę i też będziesz zmuszona być na bierząco tak jak ja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
kochana to trzymam kciuki jak tylko wyjdziesz to się spotkamy ja zatydzień do Pl to się troche odpocznie chętnych nie brakuje żeby zając się Adasiem
no dziewczyny jakieś 1,5 godziny temu wysłałam im emaila i zara potem zadzwonili do męża że papiery są i trzeba je sobie poprostu odebrać fajnie że dali znać a papiry do nich przyszły miesiąc temu teraz będę załatwiać to wszystko w Pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Karolina,super ta bajeczka. Ogladnelam Urodziny tatusia swinki
Ewelina,no to fajnie,ze sie wyjasnilo
Ola,napisz pozniej jak Emilek. Na pewno jest zadowolony,ze ma mamusie blisko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hehe Swinka Peppa - fajna bajka , ogladalam kiedys z dzieciakami mojej siostry hihih

Aleks - trzymam kciuki zebys jak najszybciej wrocila do domku

Zuzinka juz spi, my zaraz idziemy robic kolacje... a i dzis bylismy na zakupach- duzo wyprzedazy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
A to moja Julka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA ALE SŁODZIAK Z TEJ TWOJEJ JULCI TYLKO SCHRUPAĆ POZDROWIONKA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzieki Monika Pozdrowionka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Juleńka aleś Ty kochaniutka byłam dzis w Navie i pokazałam te papiery o macierzyńskie i pytałam czy mi sie w ogóle należy i babka zadzwoniła na miejscu do kogoś i cos tam napieprzała w mojej sprawie i powiedziała że dostane ale mam przyjśc dopiero z tymi papierami w listopadzie i donieść tylko potwierdzenie od lekarza i wystarczy że bede miała kopie mojej karty ciązy????? bo w sumie nie zapytałam jej czy musi byc osobny świstek;P zdziwiło mnie tylko że nie mówiła mi o odcinkach wypłaty i czy moja szefowa tez musi wypełnic jakieś papiery o moje macierzyńskie ale widocznie nic wiecej nie trzeba uff w sumie babeczka była przemiła a ja sie tyle stresowałam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aleks dzielna jestes na prawde życzę Ci abys jak najszybciej wróciła do domku całusy dla Twojego Emilka
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok