Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Daris a raczej Monika;P coś tak zamilkła???? czyżby to juz????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,Jula dziekuje I mama tez Co do papierow,to ja dawalam kopie karty ciazy. Lekarka powiedziala,ze osobnego papierka nie wystawia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ale ci ta Julcia rosnie
to moze tez sie jutro na zakupy przejade
jak tak piszecie to ja juz sie boje tego zalatwiania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,fakt,duza dziewczynka sie robi Policzki ma jak chomiczek I nie bedzie tak zle z tym zalatwianiam. Jakos pojdzie Nie martw sie na zapas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA SZCZEPIŁAŚ JULKĘ PRZECIW ROTAWIRUOM ?JA W SRODE IDE Z OSKIM NA DRUGA DAWKE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
marzenie z nami tu wszystko oki doki
Nie spieszy sie nam Zamilklam bo jakos nie ma tematu zadnego
A co do zaswiadczenia o terminie, to ja mowilam poloznej ze potrzebuje takie wlasnie zaswiadczenie i wypisala mi bez problemu-miala takie gotowe juz w kompie i dawalam pozniej w nav tylko to i bylo wszystko oki pozdro dziewuszki..przyszly wkoncu moje paczuszki wiec biore sie za skladanie i skrecanie z mezulkiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Aga, boska Twoja Julcia jest, normalnie do zjedzenia Cudo.
Aleks, mam nadzieje, ze dzień z Emilkiem minął wspaniale i niedługo wrócisz w świetnej formie do domu na stałe! Tego Wam życzymy.

A ja wreszcie dostałam zgodę na pobyt tutaj, bezterminowo i teraz czekam na nr personalny... mam nadzieje, ze przyjdzie niedługo i potem do NAV-u, choć nie wiem czy mi się becikowe należy skoro jestem tu od 2miesięcy?

Jutro zaczynam 35 tc i strasznieee mi juz ciezko... gdybym sie chociaz mogla dobrze wyspac....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monika,jeszcze nie ale ide w nastepnym tygodniu. Po prostu u mnie w helsestasjon nie szczepia. Musze jechac do Ski,do takiego specjalnego osrodka gdzie zajmuja sie tylko szczepieniami. Nawet nie chcieli mi dac na gruzlice i hepatit b.
lady_dosia, dziekuje Nalezy Ci sie becikowe. W dniu porodu musisz byc czlonkiem Folketrygden i miec pozwolenie minimum na rok. A to wszystko masz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Aga, ale sliczna Julcia tylko schrupac Wczoraj bylo super w domu, z malutkim i w ogole fajnie. dzis tez sie wybieram, po wizycie lekarza jest wszystko ok, takze dzis tez do domu ide i moze na noc zostane pomalu z tego wychodze.

Kurcze ja probuje zdjecie wstawic i zmniejszylam ale nie idzie ,nie wiem co jest.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok