Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ewelina, ale masz przystojnego synka Dziewczyny,a jak wyglada wizyta poloznej po porodzie? Po jakim czasie przychodzi???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
anna hamiga
(annahamiga)
Wiking
hej Aga ja jak rodziłam 3 lata temu to jak wyszłam ze szpitala to mąż musiał iść do helsestasjon i powiedzieć że wychodze ze szpitala i do tygodniu zjawiła się położna u mnie w domu!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No wlasnie,to ja juz nic nie wiem. Mi w szpitalu powiedzieli,ze on sami powiadomia helsestasjon. Polozna miala zadzwonic i umowic sie na wizyte. Ale nikt nie dzwoni,wiec zaczelam sie martwic. Jutro sama tam pojde i o wszystko zapytam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
anna hamiga
(annahamiga)
Wiking
mi kazali powiadomić helsstasjon,i tak zrobiłam,jak mąż ich powiadomił to do 3 dni zadzwonili i umówiłam się z położną.może wystarczy jak tam zadzwonisz!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
Aga do mnie przyszła pielęgniarka po tygodniu, sama do mnie zadzwoniła i się ze mną umówiła, ale w szpitalu powiedzieli mi gdyby ona się nie odzywała to kazali mi zadzwonić do helsestasjon.
A moje drogie mam takie pytanko czy to normalne że mój mały ostatnio robi bardzo mało kup. tzn przedwczoraj nie zrobił nic, wczorj jednak była jedna a dzisiaj jeszcze nic, troszkę się martwię bo słyszałam że jak się karmi piersią to kupki są częściej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ewelina,wlasnie przy karmieniu piersia moze sie zdarzyc,ze dzidzia nie zrobi jeden dzien kupki. To znaczy,ze bardzo dobrze wchlania mleczko mamusi i nie ma sie z czego utworzyc kupka I tak dziewczyny zrobie. Zadzwonie tam i zapytam Dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Aga31 2 lata temu jak urodziłam córę to odwiedziła nas pielęgniarka która sama się ze mna skontaktowała. Położna u mnie nie była
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Marta,tak mi wlasnie powiedzieli w szpitalu,ze polozna albo pielegniarka sama do mnie zadzwoni. Ale nikt nie dzwoni Wiec chyba sama musze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Julcia spioch
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
anna hamiga