Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

619 Postów
Wyjadacz
no i jestem nie było źle nawijała po norwesku nic ją nie rozumiałam ale wszystko tłumaczył mi mój mężuś heh dzidzi jest świetna potwierdziło sie że córcia a fajnie było ale myślałam że ją udusze bo tak mocno mi naciskała;/ ale najważniejsze że wszystko dobrze kurcze ale źle bardzo nie znać języka chyba sie naprawde zaczne uczyć;/ a zaraz pakuje potrzebne rzeczy i lecimy do polski co wam przywieź;p buzioki dla wszystkich:***
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,dzielna dziewczyna A tyle bylo paniki Najwazniejsze,ze z dzidzia zdrowiutka Dali Ci jakies zdjecia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
agus ja poprosze pierozki wszystkich smakow, golabki, kartacze, kiszke ziemniaczana i miski zelki haribo 3 duze paczki zartuje hehe

czy wiecie moze jak w norwegii wada wzroku wplywa na porod? oczywiscie chodzi mi o podejscie lekarzy do tego
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aguss ciesze sie że wszystko w porządku a z Polski to możesz mi przywieść moją mamę w walizce he ale masz super że jedziesz do domku,na długo???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
MamaNel ja jakis tydzien temu u okulisty bylam, bo moja lekarz stwierdzila, ze wada w zroku moze sie kwalifikowac na cc, ale okulista po dokladnym badaniu stwierdzil, ze nie widzi problemu i moge sobie naturalnie rodzic, dodam, ze mam dosc duza wade wzroku.

Takze jesli cos Cie nie pokoi to powiedz o tym lekarzowi pierwszego kontaktu to Ci wypisze skierowanie na badanie, z takim skierowaniem nie musisz placic.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aleks to teraz Tobie bedziemy wszystkie kibicować jesli te skurcze bolą mocniej niz na miesiączke to ja nie wiem jak wytrzymam;(bo moje miesiączki były horrorem leki pochłaniałam jak odkurzacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
marzenie chyba każda rodząca kobieta życzyła by sobie aby bolało tak jak przy miesiączce
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Tylko zalezy jak która przechodziła miesiączke bo ja masakrycznie sie czułam przez te pare dni no ale wiem że poród bedzie bolał duzo gorzej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,bole miesiaczkowe przy skurczach porodowych to nic nie znaczacy bol
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
marzenie możesz mi wierzyć że rodząc dziecko będziesz marzyła aby bolało tak jak przy miesiączce nawet jeśli znosisz ją zle ja rodząc pierwsze dziecko nie miałam okazji rodzić w znieczuleniu marzyłam aby ktoś mnie ułaskawił i przywalił mi młotkiem lub czym kolwiek byle tylko obudzić sie już po wszystkim wspomina się ze śmiechem ale wtedy do śmiechu mi nie było. Polecam rodzić w znieczuleniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok