Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
MamaNel, tu tak jest, ja na hemoroidy to sama szukalam lekarstw, po wszystkich aptekach i w koncu znalazlam mam nadzieje, ze pomoze
Z przeprowadzka to Ci wspolczuje, ja tez zaczynam od poniedzialku sie przeprowadzac,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,jak tu przyjechalam,to kupilam grafik na sprzatanie od jednej dziewczyny. Popracowalam troche i rozkrecilam maly biznes sprzataniowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
A ja to znowu mam inny problem bo zauważyłam że przestały mnie piersi boleć i tak jakoś sobie myśle że nie wiem czy bede wogóle miała pokarm bo wcale dużych nie mam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,mnie bolaly na poczatku a potem przestaly. Potem znowu zaczely,ale juz duzo mniej. A naprawde wielkie, to zrobily sie po porodzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
chciałabym mieć wielkie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga a jak teraz karmisz piersią to nadal jesz wszystko czy zrezygnowałaś z jakiś produktów??? bo czytałam że rózne produkty mogą uczulać lub zaszkodzic dziecku a nawet niektóre owoce czy warzywa
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Jem jak zwykle. Wszystko na co mam ochote. Jak bylam w szpitalu,to zaraz po porodzie przyniesli mi jedzenie. I tam bylo wszystko. Ser,wedlina,czekolada,dzem,chleb,maslo,pomidory i ogorki. Potem w hotelu tez bylo doslownie wszystko. Do wyboru mnostwo rzeczy. I tez jadlam to na co mam ochote. Nic nie nie dzieje. Tylko,ze ja duzo rzeczy nie jem . Lubie jesc zdrowo. Wiec moze dlatego nic sie nie dzieje zlego. Po za tym, to zalezy od dziecka. Jak nie jest na nic uczulone,to mozesz jesc wszystko. A jak ma jakies problemy,to musisz uwazac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
aga ale fajnie taki biznesik
marzenie mnie piersi juz tez nie bola tylko czasem

ide spac jutro na 9 wizyta masakra;/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aga to super że Julka wszystko przyjmuje no i racja zdrowe jedzenie jest najlepsze bo teraz mam fioła na tym punkcie ale czuję że jakbym była w Polsce to w domu żarłabym jak szalona, mama by mnie pewnie pasła hi Aguss napisz jak juz bedzie po wizycie i jaka już duża ta Twoja córcia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
A ja dzis cala noc ze skuraczami jak na miesiaczke tylko gorsze, ohhh moglo juz by sie zaczac, a tu trzeba czekac.

aguss to napisz co i jak u lekarza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok