Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
ja sobie zdaje sprawe, ze te porodowe beda duzo gorsze, narazie mam takie, ale to znaczy , ze cos sie zaczyna dziac, teraz juz lepiej, ale nocy to sie boje

marzenie, te skurcze jak na miesiaczke to przepowiadajace sa, taki przedsmak chyba dzis po calej nie przespanej nocy w pracy bylam jak cien, ale ostatni dzien dzis, od poniedzialku urlop
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Boję sie bólu to fakt ale chciałabym żeby obeszło sie bez znieczulenia no ale pewnie jak przyjdzie poród to nie bede udawała twardej tylko poprosze o znieczulenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aleks to Ty tez twadra jestes że do pracy jeszcze chodzisz no ale w domu idzie zwariować i lepiej sie coś ruszać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
aleks a jaka masz wade? watpie zeby moj lekarz sie przejal czymkolwiek nie przejal sie moim duszacym kaszlem, zylakami i oczami pewnie tez ale spytam poloznej
napisz jaka masz wade
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ja to gadalam takie glupoty do meza podczas skurczow,ze on do tej pory sie ze mnie smieje. Tez chcialam,zeby mi czyms przywalil Co do znieczulenia,to pewnie bym poprosila. Ale nie mialam takiej okazji. Przy moim tempie porodu,nie bylo czasu na to No aleks,czekamy teraz na Twoje dzieciatko
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Aga31 po doświadczeniach z pierwszego porodu który był w Polsce i trwał kilka godzin to przy drugim z góry założyłam że bez znieczulenia nie urodzę i pierwsze co wchodząc na porodówkę prosiłam o epidural ale również było za pozno na moje szczęście córa urodziła się 20min pózniej ból również był do wytrzymania co bardzo mnie zdziwiło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
MamaNel moja wada wzroku to - 4,5, przyczym w lewym oku zwieksza sie cisnienie w rogowce przy wysilku, ale okulista nie stwierdzil problemu co do porodu, chyba wiedza co robia, nie ryzykowali by , ze moze mi wzrok pogorszyc , takze jesli masz obawy co do Twojej wady to najlepiej powiedz lekarzowi badz poloznej to Cie skieruja na badania, sa naprawde dobre badania tutaj, az sama sie zdziwilam, w Polsce mi nigdy takich nie robiono, a wade mam od dziecka, wiec u okulisty bylam czestym gosciem

Ehhh i znow nie spie, udalo sie 3 godziny bez przerwy , nie naleze do osob ktore lubia narzekacz, ale juz mnie to meczy , z jednej strony sie boje, a z drugiej nie moge sie doczekac, w sumie to juz nie umiem sie na niczym innym skupic
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
aleks,widze,za masz tak samo jak ja. Tez pisalam posty na forum o 4 albo 5 rano A najlepsze jest,to, ze po porodzie wcale to sie nie zmieni. Dalej nie bedziesz spala
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Marta to Ty też w Norwegii szybko urodziłaś ja tak sobie myślę czasami o porodzie w wodzie tylko ze juz wtedy nie moge liczyć na znieczulenie dobra dziewczyny uciekam do pracy a taka paskudna pogoda a ja musze sprzątać;( miłego dzionka wszystkim
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
aleks 12stego bede u poloznej to pogadam z nia... bo lekarza to musze zmienic-wiecie ile to potrwa???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok