Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Slyszalam o tym panie Szczesnym. Pracuje w Sinsenklinikken i prawdopodobnie jest ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
239 Postów

(FOTOGRAFIK)
Stały Bywalec
A jak juz pociechy Wam sie pojawia, warto bylo by zadbac o to aby w jakis sposob to uwiecznic. Polecam siebie... hehe ... na stronie danielzega.pl mozecie znalesc moje prace i kontakt ze mna. Studio nosze w plecaku wiec dojade i zdjecia zrobie u Ciebie w domu. Jesli jestescie zainteresowani zapraszam do kontaktu na maila podanego na stronie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
dokladnie ten ginekolog to witold szczesny
to jest w oslo lørenvn 55
tel 23374757
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
ja mam termin na 7 wrzesień mąż mój dziś wyjechał na 2 tygodnie więc mam nadzieję że nie będzie żadnych niespodzianek... Maja kopie jak szalona.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
Aga, narazie z nosem mam spokoj, na zwolnienie nie pojde bo nikt w pracy nie wie ze jestem w ciazy poza tym ja pracuje tylko do konca sierpnia...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
206 Postów

(aleks26)
Stały Bywalec
aguss, fajnie, ze podalas numer tel, jutro zadzwonie i sie umowie

Ja tez jeszcze pracuje do polowy sierpnia, pracuje w gazetkach wiec codzien 4 godzinki spacerkow hehe , ale juz mi wolno idzie, wiec jeszcze 2 tygodnie i koniec, bede czekac na maluszka ,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Kurcze fajnie bo kazda z nas ma termin na inny miesiąc moje szczęście bedzie najmłodsze hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Aguss to pewnie słono płacisz za te wizyty u polskiego lekarza;( a to do połoznej juz pewnie nie chodzisz???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Limetka to Ty tez jeszcze chwilka i zobaczysz malutką prawie same dziewczynki sie teraz rodza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
nie ma za co
no za pierwsza wizyte marzenie zapaciam duzo bo 940 koron ale siedzialam u niego ponad godzinke wyslal mi ten list do szpitala porobil badania usg mi zrobil fotki mi malej dal nastepne wizyty maja byc tansze bo jakos 340 koron czy jakos tak zobaczymy wizyte mam 4 sierpnia wiec juz nie dlugo
do poloznej nie chodze;/ ja w oglole czekam na dokumenty i dopiero bede wszystko zalatwiac tzn numer itp wiec nawet nie wiem czy zdaze masakra jakas no ale czekalam z tym do zmiany nazwiska teraz sama nie wiem czy dobrze zrobilam....
ale lekarza polecam jak najbardziej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok