Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
89 Postów
Jula :)
(MamaNel)
Początkujący
jak juz mieszkasz w duzym miescie to bardziej bedzie Ci sie oplacalo kupic na finn.no bo w sklepie jest duzo drozej.. a czego nie rozumiesz na tej stronie? wlacz sobie google tlumacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Sprawdzilam finn.no i niestety nie ma na stan dzisiejszy lozeczek w bergen i okolicach. Jest jedno ale kosztuje 400 koron czyli w sklepie mozna kupic za ta sama cene nowe. Pewnie innej firmy ale to z Barnas hus i Baby shop za 399 nok ma dobre opinie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
marzenie to numer do tej kliniki oni cie rejstruja fajne babki tam pracuja wiec oki
aga mam nadzieje ze robie dobrze bo boje sie ze do listopada nie zdarze;(
aaa gdzie w oslo sa jakies fajne sklepy dzieciece bo nie umiem znalez nic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
aguss,bo te wszystkie duze sklepy dzieciece sa jakby po za centrum. Mysle tu o Baby shop i Barnas Hus. Rozne rzeczy tez mozna kupic w Ikei Ale nie wiem co chcesz kupic Jakies sprzety czy ubrania?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
No własnie dobre pytanie gdzie można kupić np. fajny wózek taki 3w1 łóżeczka widziałam w ikei i przewijaki i takie tam pierdoły Aga a w Polsce kupowałaś ubranka??? bo ja też chciałabym dostac jakies normalne spioszki,kaftaniki,czapeczki i tez musze sie wybrac na jakies zakupki małe bo w sumie jeszcze mam czas trochę chodziłam po sklepach u siebie ale jak zobaczyłam ceny w typowo dziecięcym sklepie to wyszłam szybciej niż weszłam hehe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Wszystkie ciuszki kupowalam tutaj. H&M i Cubus the best Ostatnio jak byly te promocje to nakupilam rzeczy nawet po 10 koron W typowym sklepie dzieciecym spioszki potrafia kosztowac 300 nok I co? Kupie a Julka zalozy 3 razy i bedzie za male Z wozkiem 3w1 to moze byc problem. Dobry wozek potrafi kosztowac 10 tys nok. Ja kupilam w Polsce 2w1 za 1700 i do tego fotelik za 600 zl. Ten sam fotelik Maxi Cosi kosztuje tutaj prawie 3 tys Nok.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Agnieszka Jarosińska
(Agagdańsk)
Wiking
Dobrze że wszystko dobrze...a no z tymi Maleństwami tak już jest...My mamy dość noszenia wielkiego brzusia i chcemy mieć z powrotem swoje ciało pod kontrolą...a Dzidziusiom jest w brzusiu najlepiej...i się nie spieszą...Nie masz wyjścia-musisz dotrwać Będzie dobrze-zobaczysz
Dziękuję za podpowiedź. Będę więc szukać po necie z nadzieją że się uda a i zmotywuję Męża by się rozglądał
Trzymaj się dzielnie i...mimo iż wiem że to nie jest łatwe, korzystaj z ostatnich chwil ciąży
papapa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Byłam u mnie w H&M ale jest wszystko przebrane że same drogie ciuszki zostały a wiec musze ruszyć na Oslo;P hi ponoć w Szwecji jest niedrogo i kto wie czy tam sie tez nie wybiore ,no ale tam trzeba jechac ponad 200 km jak nie wiecej ja patrzyłam na allegro na wózki 3w1 i sa super ale co z tego jak nie ma mi kto przywieśc a poza tym wolałabym najpierw obejrzeć na własne oczy a potem kupić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
dawno mnie nie bylo-przy dwojce brzdacow ciezko o troche wolnego..to nasze pierwsze zdjecie ze szpitala-kubus oczarowany oliwka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
195 Postów
justyna Jakaś
(tysia25)
Stały Bywalec
Aga-niech jula juz wylazi w koncu!za dobrze jej u mamusi w brzuszku!zycze ci szybkiego porodu!ja mialam szczescie bo tak jak przy kubie wszystko poszlo expresowo-obys tez tak miala!moj mezus jest w 7 niebie bo oliwka ma czarne wlosy jak on,a kubula to po mnie blond-super mieszanka nam wyszla hehe.Narazie oliwka tylko spi,je i robi kupke-ojjj non stop hehe.jest taka grzeczna.w nocy budzi sie sama co 4 godz.na cycusia,odbije jej sie i dalej luli-w dzien wstajemy jak ludzie o 8/9 wiec tez nie zrywam sie o 6 i chodze jak neptyk.jest dobrze jednym slowem.powodzenia wam dziewczyny zycze i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok