Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
ja do PL jade 22 i wracamy 10 czerwca także nie na długo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(beatris0302)
Wiking
magdalena_d84 staram się leżeć na boczkach ale taka pozycja nie zawsze mi odpowiada.. wogule to często zmieniam pozycje do snu bo mnie coś drażni albo przeszkadza.. Mam nadzieje że takie moje wiercenie się nie odbije się potem na dzidzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(anetamilka23)
Wiking
Witam !! juz wróciłam z krótkiej wycieczki do polski byłam na usg i moj mały ma 31cm i wazy 1.600kg dobrze ze poszłam bo tu w norwegii to zamiast skierowania do połoznej i wogóle na badana na usg ., to przyszły mi jakies papiery do wypełnienia - kolejne !!!!! No nic wiem ze z małym jest wszystko okey wiec nie bede sie juz denerwowała .
Jestem w 32 tygodniu kregosłup mnie boli i nei spie po nocach a pozatym czuje sie dobrze podróz zniosłam w miarę dobrze pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Początkujący
do poloznej nie dostaniesz skierowania bo nie potrzebujesz poprostu sie zglaszasz do SENTRUM HELSESTASJON i tam Ci przydzielaja polozna, a te papiery co Ci przyszly do uzupelnienia to najprawdopodobniej papiery do szpital ale glowy nie dam sobie uciac bo to jeszcze przedemna
ja jestem w 26 tc i tez mam problemy z pleckami i ze spaniem no ale to uroki ciazy jeszcze przeziebienie mnie dopadlo
pozdrowienia dla wszystkich mamusiek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja dostałam tabletki nasenne od mojej lekarki, bo nie mogę spać. Teraz jest troszkę lepiej.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Ja tez zaczynam miec male problemy ze spaniem, ale daje rade jeszcze nie jest tak zle jestem juz po wizycie u poloznej i uslyszeniu bicia serduszka malenstwa, a w piatek mam wizyte w klinice u pani gin jak na razie jestem spokojna bo wszystko mam pozalatwiane a wyjazd juz tuz tuz...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(beatris0302)
Wiking
Hey Kobietki byłam wczoraj na usg i pierwszy raz widziałam Nasze Maleństwo Jest śliczne i nawet poruszało ustami jakby chciało coś do Nas powiedzieć a potem zasłaniało sie rączką Teraz to już coraz bardziej nie mogę się doczekać kiedy dzidzia będzie z Nami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(anetamilka23)
Wiking
No po pierwszym usg to juz jest inaczej , tak fajniej jak juz widziałas ze faktycznie w srodku jest juz człowieczek a moj Kacper to kopie dzien i noc hehe ale to dobrze Dzisiaj udało mi sie przespac całą noc no pomijaja 3 wizyty w toalecie hehe siku chodze ciągle w nocy niestety :/ pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(beatris0302)
Wiking
Nasz Bąbel też kopie coś mi się wydaje że to będzie ruchliwe dziecko Ale pospać co te dzidzie mogłyby w nocy i mamie tez mogłyby dać się wyspać No ale fajnie jak się dzidziulek rusza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
witajcie mamusie ja wczoraj tez mialam robione usg, maz i corcia byli tez przy tym obecni zdjec dostalam az 7 w tym jedno w 3d malenstwo robilo wygibasy ze hoho usmialismy sie wszyscy rozwija sie dobrze i to jest najwazniejsze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok