Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(anetamilka23)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
witajcie mamusie ja wczoraj tez mialam robione usg, maz i corcia byli tez przy tym obecni zdjec dostalam az 7 w tym jedno w 3d malenstwo robilo wygibasy ze hoho usmialismy sie wszyscy rozwija sie dobrze i to jest najwazniejsze

No to super !!! fajnie jest patrzec jak sie przewraca hehe u mnie na pierwszym usg ( w irlandii jeszcze bylam ) to pielengniarka mowila ze bardzo aktywny maluszek hehe a w którym jestes tygodniu ??? mi juz zapewne nie zrobia w norwegii usg wiedzac ze miala juz jedno robione a u nich tylko jedno usg sie robi co dla mnie jest bulwersujące niestety powinno sie robic 3 razy usg ale coz jestesmy w norwegii czyli w innej spoce jak dal mnie . pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(beatris0302)
Wiking
magdalena_d84 Nasz Bąbel za to ruszał ustami na usg jakby chciał coś do Nas powiedziec ale to super wyglądało
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
taka rozmowe dziecka widzialam w pierwszej ciazy

u mnie dzisiaj mija 15tydzien ciazy, usg mialam zrobione dlatego bo dostalam skierowanie do gin od rodzinnego lekarza, bo w szpitalu jeszcze za wczesnie na to. dlatego ze 25maja lece do PL a sie martwilam o dzidzie lekarz mnie skierowal, a szpital przyslal termin wizyty na 21czerwca, no ale mnie jeszcze tutaj nie bedzie...

a tu takie dwa zdjatka hihi

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Piękne zdjęcia, gratulacje. Cieszę się, że udało Ci się z tym USG.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
piękne zdjęcia macie
a to już ponad 50 tydzień
..
..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Widzę, że się "młody" tata w tym wątku pojawił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
nie młody ale tata
a to jak podrośnie
..
..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Mój syn prawie siedmioletni zaprosił dziś swoją Ukochaną, żeby została na noc. No więc śpią razem w pokoju, chcieli spać razem w jednym łóżku i wykąpać się razem przed, ale nie pozwoliłam To kolejny etap Bad Harry
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(beatris0302)
Wiking
Byłam dziś u położnej i jest wszystko dobrze Wyniki mam w porządku a serduszko dzidzi bije prawidłowo Nasze Maleństwo rośnie jak na drożdżach Za to kopie jak szalone
A to nasz Bąbel
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok