ANDZIAOSLO ja po prostu tego nie rozumiem po co znów bruździsz... krzyczysz żeby był spokój a sama obrażasz. Nie jesteś ani matką ani w ciąży masz jakaś modelkę w awatarze i niby jesteś 1975 rocznik chociaż bardzo młodo wyglądasz...mi to wygląda na następne podpuszczanie i szukanie zwady znów. Jak mi się coś nie podoba to ignoruję bo już dość było kłótni a ty dalej brniesz i straszysz sprawdzaniem a co ty administrator jesteś?
znasz się z nana fajnie, lubisz ja fajnie nikt ci nie broni...pomagasz jej i ja wspierasz super ale po co aż tak pyskować nie lepiej odpuścić?
w imie twojej zasady ja mogę napisać że znam się z Daris i źle ja oceniacie i też ja lubię i będę bronić a to że ktoś pisze co kupił bardzo lubię bo zawsze oglądałam linki i nana też wstawiała i nawet chce kupić taki fotelik co ja kupiłam ... jak się ma dziecko albo jest się w ciąży to przy każdej jednej rzeczy dla dziecka serce się cieszy i chce się dla dzidziusia wszystkiego co najlepsze i funkcjonalne a bez tego co która kupiła by mi ciężko było wiedzieć co jest potrzebne i jakie rzeczy przy pierwszym dziecku...
odpuść już bo to nie miejsce na to (załóżmy nowy wątek to kłótni gdzie jedna będzie drugą zapraszała "potyczki słowne"

.