Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
177 Postów
Stały Bywalec
Wydawalo mi sie ze jednak chcemy juz skonczyc te klotnie i zaczac temat od nowa.... Widze jednak ze nie potraficie odpuscic...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Ladne po Mezu
(ambra)
Początkujący
hej ANDZIAOSLO jestem z WAmi bo czytamy MMN bo sie przydaly ale nie te o jakis tam .................!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Blada dosia a jak nie to co mi zrobisz?Wez sie schowaj pod glaz spod ktorego na chwile wypelzlas bo znow zaczynasz psuc atmosfere
Marta86 sama widzisz ze spokoju nie ma szans uzyskac ni w zab jak takie mamuski tu beda jatrzyly Teraz rozumiesz moj pesymizm co do twojego pomyslu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Ambra im nas wiecej tym razniej chlopie Moze mamuski w koncu zrozumieja swoj blad i w koncu dadza spokoj z atakami i znow tu powroci spokoj Marzenie scietej glowy ale probowac warto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
ANDZIAOSLO ja po prostu tego nie rozumiem po co znów bruździsz... krzyczysz żeby był spokój a sama obrażasz. Nie jesteś ani matką ani w ciąży masz jakaś modelkę w awatarze i niby jesteś 1975 rocznik chociaż bardzo młodo wyglądasz...mi to wygląda na następne podpuszczanie i szukanie zwady znów. Jak mi się coś nie podoba to ignoruję bo już dość było kłótni a ty dalej brniesz i straszysz sprawdzaniem a co ty administrator jesteś?

znasz się z nana fajnie, lubisz ja fajnie nikt ci nie broni...pomagasz jej i ja wspierasz super ale po co aż tak pyskować nie lepiej odpuścić?

w imie twojej zasady ja mogę napisać że znam się z Daris i źle ja oceniacie i też ja lubię i będę bronić a to że ktoś pisze co kupił bardzo lubię bo zawsze oglądałam linki i nana też wstawiała i nawet chce kupić taki fotelik co ja kupiłam ... jak się ma dziecko albo jest się w ciąży to przy każdej jednej rzeczy dla dziecka serce się cieszy i chce się dla dzidziusia wszystkiego co najlepsze i funkcjonalne a bez tego co która kupiła by mi ciężko było wiedzieć co jest potrzebne i jakie rzeczy przy pierwszym dziecku...

odpuść już bo to nie miejsce na to (załóżmy nowy wątek to kłótni gdzie jedna będzie drugą zapraszała "potyczki słowne".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Ladne po Mezu
(ambra)
Początkujący
dosia ledy ........nie mnie to tez wkurza ...........po 4 postach po waszej KROLOWEJ ja juz wiedzialam i nie tylko ja ze to jest..................a zreszta "w d.....e byla g...........o widziala haha i jeszcze k...........na z SZczecina
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Nie da się zepsuć czegoś, co jest od dawna zepsute.

Idźmy do przodu - tylko ciężko coś napisać, by nie zostać posądzonym o chwalenie, lansowanie, itd.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
AndziaOSLO masz racje czasami kilka wypowiedzi moze zranic niz setka wiec pytam Ciebie ktory moj post zranil Ciebie lub inna osobe? Ja uwazam ze mialas i masz udzial w tym syfie i nie uwazam ze mniejszy ode mnie. Nastalam i to z powodu tylko na Polke.
Nie wiem czy wszystkie mamy tak uwazaja nie wypowiadam sie za innych.
Wypowiadam sie tylko w swoim imieniu dobrze domniemasz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Wypraszam sobie ja tez jestem ze Szczecina! Noe szukaj kolejnych powodow do klotni bo to niczemu noe sluzy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Jak mi się coś nie podoba to ignoruję bo już dość było kłótni a ty dalej brniesz i straszysz sprawdzaniem a co ty administrator jesteś?

Juz sie wypowiedzialam na temat hakerstwa i niby straszenia i sie nie bede powtarzala Przewin sobie stronki to zrozumiesz jaka palnelas tu glupote
Podziekuj za klotnie tym mamuskom co nie umieja odpuscic a ze znasz daris i ja lubisz oraz jej chamskie zachowanie popierasz to GRATULUJE-swoj ciagnie do swego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok