Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
5 Postów

(wilczek11)
Wiking
Czytam i czytam I niezle sie usmialam , Magdalena wreszcie napisałas co i jak brawo, z tym słodzeniem i spijaniem z dziubków to trafiłas w sedno tego kociołka
Haha Kasiar12 dobre dobre ze nie jestes urazona ale tak jak Magdalena napisala

A co do sprawdzania kto komu dal minusa to juz wogole ubaw...kto sie takim czyms przejmuje? heheh
jesli dobrze pamietam to ty bawilas sie w detektywa zeby posparawdzac te wasze smieszne plusiki i minusiki

jak dzieci .......

szkoda tylko ze nie ma karnego jezyka ..ciekawe kto by na niego musial usiasc .. oj duzy on by musial by Was pomiescic bo wiekszosc ma cos za uszami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Ninka wykąpana, najedzona i spi Smakuje jej ta kaszka co wczesniej pisalam. Ciezko tutaj dostac kaszke bez mleka, ale w koncu kupilam w sklepie ekologicznym kaszke Holle. Nince baaardzo smakuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Magdalena wlasnie o to Nam z nana i innymi zniesmaczonymi osobami z tego portalu chodzi-o panujacy tu falsz,niezdrowe przechwalanie sie i maxi slodzenie-o to chodzi by to forum bylo normalne bez sztucznego slodzenia i przechwalek pozostawiajacych totalny niesmak Jestem pelna podziwu,ze napisalas tak szczerze co o tym sadzisz i ze inni tez tak sadza bo powstal tu klan mamusiek,ktorym sie wydaje,ze to forum nalezy tylko do nichMalo im tego,ze zrobily z innej niewinnej osoby falszywca i zadajacego sie niby z ich wrogiem sprzymierzenca to jeszcze przesladuja ta osobe na innych watkach i osmieszaja ja tam oraz obrazaja Takie zachowanie klanu mamusiek jest niestosowne i juz dawno bylby tu swiety spokoj gdyby nie jatrzyly,spiskowaly,sprzedawaly siebie nawzajem za plecami czego mamy dowody Budzi to totalny niesmak i jak juz napisalam albo sie opanuja albo znow tu bedzie nieprzyjemnie-tylko po co?Nie lepiej zajac sie swoimi tematami i pomoca innym mamuskom zamiast i wychwalac sie nietaktownie jakie to nowe bajery nabyly w ostatnim czasie?Od tego jest priv albo ten ich wyimaginowany nowy watek dla mam ktore sobie ufaja-ubaw po pachy Jak moze byc mowa o zaufaniu jak sobie nawzajem sraja w gnazdko? A ten syf zapoczatkowala daris swoim chamskim i niekulturalnym zachowaniem ublizajacym innym mamuskom.Jedna sie postawila to wrogiem zostala Gdyby nie daris nadal byloby tu w miare ok
kasiar12 mam wrazenie ze ci zwieracz sciska fakt ze ktos smial ci dawac minusyPo to sa by je dawac tak jak i plusyA przyznawanie sie wszem i wobec ze sie cokolwiek mialo wspolnego z hakerowaniem to istny debilizm bo to karalne jest
MADZIA POZDRAWIAM CIE MAMUSIU I JESZCZE RAZ DZIEX ZA ODWAGE W WYPOWIEDZENIU SIE INNYM NIZ KLAN MAMUSIEK BY OCZEKIWAL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Wole sie bawic w detektywa, niz zakladac konta pocztowe i profile na mn i sie bawic. tu dobiero jest zabawa - nam to zajelo kilka minut i na tym koniec, a ten uzytkownik siedzi calymi dniami i sie bawi wiec gdzie tu wiecej dzienninego zachowania. dlaczego nie napisalas wczesniej? Tylko Twoj profil powstal dzis?
Kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie inni napisali co im sie nie podoba, to ja tez napisalam i tyle.
Milego wieczoru dla Ciebie rowniez.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
No Kalba to fajnie ze mala je . Moja ma katarek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(wilczek11)
Wiking
oj Kasiar czy jak ci tam wiesz bo czytam akurat to forum regularnie ale jak zaczeło sie plucie jadem to nawet nie chcialo mi sie wchodzic a ze dzis napisalam wiesz kaprys taki
A nie rozumiem to zalozenie konta to nie jest chyba jakis obowiazek moj
Nie musze sie udzielac po sto razy na dzien i chwalic ze mała zrobiła kupke w kolorze takim a takim albo nie czekaj ze kupiłam jej zabawke i wklejam linka zeby kazdy wiedzial jaka ze mnie krolowa i ile za nia dałam
Baw sie dalej ty mały Rutkowski
Tobie rowniez miłego wieczorku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ojjj Kasia moj maly tez z katarkiem walczy ale dzis juz lepiej niz bylo wczoraj hihi Na szczescie.
A pogoda u nas dzisiaj ze fiu fiu I teraz caly tydzien ma byc sloneczko jupiiii
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
A kto powiedzial ze to ja sprawdzalam hehe? A i z reszta wole miec scisniety zwieracz niz "s.ac" polemikami tak jak Ty
No ale tak jak pisalam Ty masz swoje zdanie, inne mamy maja swoje zdanie i ja mam swoje zdanie- kazdy ma to tego prawo. Ja odpisalam Magdalenie bo napisala do mnie i w tym samym poscie zakonczylam to co mam do powiedzenia na ten temat a Ty ja podkomentowalas - i niepotrzebnie dalej ciagniesz temat, a sama mowilas ze mamy skonczyc. Prawda?
Tak wiec konczymy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(wilczek11)
Wiking
oki oki nie bede juz srac, scisne zwieracze
poczekam na dalszy bieg wydarzen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Wilczek, a czy to bylo do Ciebie ? no chyba nie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok