Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Poprostu pokazujesz jaka jestes inteligentna ze straszysz kogos karalnoscia a nawet nie wiesz czy takie cos jest mozliwe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Ja strasze karalnoscia?Chyba cie zrebi Ja tylko grzecznie napomknelam ze to karalne Nie pograzaj sie gwiazdo dnia dzisiejszego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Nakrecaj mnie nadal a zobaczysz jak sie fajnie tu zrobi
A co do inteligencji to gdybys miala choc ciut wieksze IQ to juz dawno bys sie wycofala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Gwiazda to Ty jestes tutaj na tym forum - nie mam zamiaru odbierac Ci tego miana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
dziewczyny STOP!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Stop to bedzie kiedy sie odwalicie raz na zawsze od nas-chyba juz pisalam
I ty korba nie decyduj kiedy mam zamilknac bo kazdy ma prawo tu pisac to co chce-to wasza dewiza czyz nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
kasiar12 napisał:
Gwiazda to Ty jestes tutaj na tym forum - nie mam zamiaru odbierac Ci tego miana

Nawet nie probuj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Bylo lazic za nana i jej wtykac igly w bok?Ona jest za spokojna na takie numery ale ja nie odpuszcze bo mi szkoda jak po niej jezdzicie Lubie ja i bede i ja i inne pokrzywdzone przez was dziewczyny bronila jak sie nie uspokoicie Mialyscie tu spokoj,nana sie wycofala a wy za nia po forach biegacie by jej dogryzac Macie swoj watek to sobie tu ciplutko siedzcie a nie gnojcie innych poza tym forum po cholere zaczynalyscie co?Za dlugo byl spokoj????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Posluchaj malutka dziewczynko, naucz sie czytac nazwy uzytkownikow. Nie bede wypowiadac sie na takim forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Skoro mi zmieniacie nick to ja wam tez moge-zabron miKorba obiecujesz ze sie nie bedziesz tu wypowiadala?Nie rob nadzieji I nie jestem znowu taka mala dziewczynka-mam 1,79 cm i juz od jakiegos czasu jestem pelnoletnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok