Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
AndziaOSLO a ja szczerze Ci powiem wrogiem nikogo nie jestem. Jestem na tym watku od samego poczatku i nie bylo takiego syfu jaki jest teraz. Wszyscy za duzo napisalismy ale czasem warto zapomniec i zaczac od nowa. Mnie zycie wystarczajaco juz doswiadczylo a przy tym nauczylo zyc w zgodzie. Apeluje do wszystkich o zgode na watku moze wspolnymi silami odbudujemy to miejsce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
dzisiaj nie mam czasu ale jutro sama zaloze ten watek jak nikt mnie nie uprzedzi.... a tutaj duuuzo pytan sie powiela bo wiadomo latwiej na nowo zapytac niz przeszukiwac setke ston i my zawsze udzielimy tej odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ANDZIAOSLO napisał:
Dlatego AK83 najsluszniej by bylo zalozyc nowy watek np: co warto/nie warto kupowac..

Magdalena jestes poprostu najrozsadniejsza mamuska jaka tu na forum spotkalam

oszz kurka rumience lapie hiihi

ok ja mykam...jutro zawitam...spokojnej nocy wszystkim
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
dzisiaj nie mam czasu ale jutro sama zaloze ten watek jak nikt mnie nie uprzedzi.... a tutaj duuuzo pytan sie powiela bo wiadomo latwiej na nowo zapytac niz przeszukiwac setke ston i my zawsze udzielimy tej odpowiedzi

Magdalena zycze powodzonka

Mnie zycie wystarczajaco juz doswiadczylo a przy tym nauczylo zyc w zgodzie.

Skoro tak to czemu dalas sie w to wciagnac?????Twoje zachowanie mowilo zupelnie co innego

Apeluje do wszystkich o zgode na watku moze wspolnymi silami odbudujemy to miejsce.

Marta86 wiesz ze mialas w tym syfie i swoj udzial i to niemaly Bez obrazy ale lepiej pozno zmadrzec niz wcale i twoj pomysl tez jest extra tylko widzisz-sa tu mamuski ktore tego niestety nie potrafia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Ladne po Mezu
(ambra)
Początkujący
haha krolowa jest naga(bo w solarium) i nie moze wyjsc przed plebs czytam wasze forum od dluzszego czasu i nikt tak mnie nie wkurza jak KROLOWA daris!!!!!!!!! NANA75 wal to dziewczyno ,bez stresa tu zyjemy no wiesz mozna se samoocene podniesc kupujac co..........................k.......................co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
AndziaOSLO to przypomnij mi ten moj niemaly udzial w tym syfie bo ja pamietam tylko kilka wypowiedzi moich w tym temacie, nie musisz tu mozesz na priv. Dobrze piszesz lepiej pozno zmadrzec niz wcale tyczy sie to rowniez Ciebie bo jak wiesz udzial w tym syfie mialas i to niemaly. Moze zamiast sobie wypominac pojdziemy na przod i zapomnimy czy nie bylo by fajniej?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Ambra widze ze grono osob ktore w koncu maja odwage sie wypowiedziec co do tego co sie tu dzieje wzrasta Oby nas wiecej bylo a damy rade odbudowac to forum a daris solaris niech uwaza bo solarium i wrednosc postarza oj postarza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Ladne po Mezu
(ambra)
Początkujący
a czy jako tata moge sie pochwalic ze dla kroliczka kupilem ? juuuuuuuuuppppppppppppiiii ,hhhhhhhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii itd. no tylko klateczke i to nie unijna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Andzia Oslo - ze zacytuje klasyke KOŃCZ WAŚĆ, WSTYDU OSZCZĘDŹ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Marta86 czasami kilka wypowiedzi moze zranic bardziej niz setkaMasz racje ze trzeba isc naprzod i zapomniec ale czy wszystkie tak uwazacie? Piszesz tylko w swoim imieniu jak domniemam?
Ja tez mialam swoj udzial ale nie w samym syfie czego nie mozna powiedziec niestety o tobie i razila mnie ta niesprawiedliwosc wiec w koncu zareagowalam bo ilez mozna na kogos nastawac bez powodu? Nana tez nie brala w syfie udzialu a jej sie dostalo za free i jeszcze dodatkowo byly pretensje ze sie w syfie nie udzielala Bo kto wsadza palce miedzy drzwi jak wie ze moze sobie tego palucha u......c
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok