Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Po co ty wogole sie wtracasz co?Gdybys nie wtracila sie to by nie bylo komenta pod twoim adresem i juz Cos dziwnie sie tu udzielasz jako niby bezstronna w sprawie ktora cie nie dotyczy Nie jestes bezstronna tak jak i ja tylko ze ja umiem sie przyznac po ktorej stoje stronie i to nas rozni wiec skoncz juz pisac glupoty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Wera dla mnie najalepsze jest startowanie bo ladowania nie cierpię hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
To dlaczego ty sie udzielasz w tej sprawie skoro ona tez ciebie nie dotyczy
a po ktorej stronie bede chciala stac to wybacz mi ale napewno tobie sie z tego nie bede spowiadala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
kamila2 napisał:
popatrz sobie na wczesniejsze posty POLKI i ANDZIOSLO kiedy pisaly nie przyjemne rzeczy na inne mamusie z tego forum to dlaczego nie zaregowalas na nie tak jak reagujesz teraz

Prosta odpowiedz ,bo mnie tu wtedy nie bylo A ty czemu wtedy sie nie udzielalas tylko teraz nakrecasz tu niepotrzebnie atmosfere by potem inne to przeczytaly i zaczela sie jadka?Tego chcesz dla tego forum?Jakos dwie mamy w tym czasie nic o tym nie napisaly a ty musialas?Hmmmm.....dziwne to twoje zaangazowanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Koncze by ewentualnie wrocic tu by pomoc aby tu zapanowal spokoj.Moze potem wejda swieze mamy i zapoczatkuja zupelnie nowy lepszy poziom tego watku Milego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
A ja lubie i to o to tylko teraz niestety ale czesciej autem do PL...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
kamila2 napisał:
ANDZIAOSLO a ty co adwokatem NANY jestes czy cos
Kazdy jest tutaj dorosly i robi na co ma ochote i nikt nie bedzie mowil czy mam kolegowac sie z Nana czy nie bo to nie przedszkole I nie strasz tu nikogo swoim Gangiem Olsena bo nikt sie Ciebie nie boi.

A pewnie ze jestem jej adwokatem a cos ci sie nie podoba?Smieszna jestes bo nikt nikomu z nikim tu sie nie kaze kolegowac bo kolegowanie bylo wlasnie w przedszkolu o ktorym wspominasz a ty podobno jestes dorosla
I nikogo nie strasze tylko obiecuje a to roznica
Odczepicie sie w koncu a i my odpuscimy i zapanuje pokoj i spokoj To od was zalezy jak bedzie na forum bo jak narazie to wy wciaz i na nowo szukacie zaczepek
Zastanowcie sie czy warto
Milego dnia i mam nadzieje ze juz nie bede musiala tu zagladac by sie wypowiadac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Cholerka dziewczyny tutaj z wami jest gorzej niz z dziecmi bawiacymi sie w piaskownicy... Dopiero co udalo mi sie wprowadzic spokoj na tym watku-przypominam ze zaczelam temat o topieniu Marzanny a pozniej inne porady byly...a tu zas sprzeczki....

szczerze popieram moje poprzedniczki...Daris wez sie moze troche ogarnij i nie przechwalaj co to tak cudownego kupilas...jak juz to napisz wszystko kazdej z dziewczyn z ktorymi masz tutaj najlepszy kontakt na priv...bo takie slodzenie jakie to wszystko wspaniale itp robi niemily posmak tak jak dla mnie....i dla innych widac tez... gdyby kazda miala tak wymieniac co to nie ma nowego to moze lepiej zalozyc nowy watek?

Jestem od poczatku zalozenia tego watku, ale teraz sporadycznie sie udzielam, bo nie lubie az takiego slodzenia sobie-szczegolnie przechwalania sie.... kiedys to forum bylo inne...

A co do sprawdzania kto komu dal minusa to juz wogole ubaw...kto sie takim czyms przejmuje? heheh

Moze kogos urazilam ale sorki....wyrazam tylko swoje zdanie-bo ponoc mozemy to robic tutaj...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Mnie tam nie urazilas Magdalena bo kazdy mowi co chce. Ale samo dawanie samemu sobie oklaskow z innych kont lub minusowanie kogos z innych kont (tego samego ip) to dla mnie dziecinne zachowanie- no ale to jest moja opinia.
Milego wieczoru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok