Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Kalba a czy Ty nie masz czasami dzisiaj urodzin? bo cos mi w przedszkolu sie obilo o uszy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Nie, w walentynki mialam. Ale faktycznie Marysia mi dzisiaj sto lat przy obiedzie spiewala, cos chyba sobie ubzdurala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
ANDZIAOSLO napisał:
Widze ze daris tu cichutko zaglada Sledzi sobie temacik patrzac jak sie produkujecie gdy ona wszystko tu psuje wciaz i wciaz od nowa Pozdrowionka o winna rozpadow i klotni na tym forumTy sobie boki zrywasz ze smiechu gdy inne tu sie wnerwiaja i wyklocaja w twoim imieniu Extra!!!!

Madziu tak jak juz pisalam daris to tchorz kryjacy sie za innymiSmieje sie z tego forum i czyta wasze plwociny popijajac kawusie lub inny napewno bardzo markowy produkt Krolowa sie nie znizy by wyjsc przed szereg Albo najzwyczajniej w swiecie nie ma odwagi by sie tu zrehabilitowac po tym co zrobila swoim zachowaniem na tym forum Nie nauczyla sie niczego po tym jak jej POLKA75 jechala po rajtach i znow jakby nigdy nic zaczela sie wychwalac swoim mega zajebistym nowym nabytkiemNiby foci tu nie wstawila no ale to przeciez krolowa i musiala wspomniec ze nabyla kolejna zajefajna rzecz Za nic ma to co sie tu dzieje i za nic ma was-wy jestescie jej tylko do tego potrzebne by wychwalac jej nowe nabytki,podziwiac solarium w salonie i wychwalac jej wypieki oraz podziwiac jej mercedesika Ochow i achow tu nie brakowalo nigdy na tym forum z tego powodu A ona sie nimi zywi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Kalba napisał:
Nie, w walentynki mialam. Ale faktycznie Marysia mi dzisiaj sto lat przy obiedzie spiewala, cos chyba sobie ubzdurala

Razem z Gabriela mowila ze Ty i jej mama macie urodziny nawet opiekun byl w szoku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Haha, Marysia probowala mi to wmowic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
ANDZIAOSLO to nie Magdalena napisala ten post co zacytowalas tylko Ty sama
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ANDZIAOSLO ja szczerze ani razu nie wypowiadalam sie na temat zakupionych rzeczy przez dziewczyny na tym forum, zobaczylam link lub zdjecie i tyle.... nie lubie achowac i ochowac....

ale co innego jezeli widze buzki forumowych maluszkow..starszych i mlodszych tutaj pojawia sie automatyczna reakcja...no ale za kazdym razem nie bede zosatwiac slad po sobie ja tutaj pokazalam chyba dwa zdjecia mojej pociechy i wg mnie wystarczy ale wcale nie przeszkadzaja mi zdjecia innych dzieciaczkow...w koncu---WSZYSTKIE DZIECI NASZE SA!!

Wiem ze Daris jest tutaj obecna....( pisala post wczesniej...)
ale ja bym miala prosbe tylko zeby odp na moje wczesniejsze pytanie... gdyby to bylo do mnie to bym odpisala...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Marta86 alez ja wiem doskonale ze zacytowalam sama siebie-wystarczylo przeczytac poczatek zdania gdzie wspomnialam o tym ze daris tu zagladaOj Marta Marta nie udalo sie zablysnac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
marta86 napisał:
ANDZIAOSLO to nie Magdalena napisala ten post co zacytowalas tylko Ty sama

mi sie wydaje ze ANDZIAOSLO specjalnie zacytowala swoj post zeby dopisac dalej co mysli..bo akurat dyskusje prowadzilysmy...ale moze sie myle hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
To ja tez cos naåisze bo maly mi przysnal akurat na chwile
Nie uwazam ze chwalenie sie nowymi zakupami to cos zlego. Foru jest miedzy innymi po to by dzielis sie doswiadczeniami i poznawac nowe opinie wiec jesli ktos pisze o nowej rzeczy i jej funkcjach to ja traktuje jako rady doswiadczonych mam a nie przechwalanie sie.A jesli chodzi o zachwycanie sie swoimi dzieciaczkami to jest to chyba zrozumiale kazdy kto je ma rozumie i sie wzajemnie zachwyca i tez nie odbieram tego jako slodzenie sobie nawzajem i wchodzenie sobie w d.pe. No ale to jest moje zdanie i moj punkt widzenia wy oczywiscie mozecie miec inny.
Co do Nany to nie wiem tylko czemy obstawiacie zeby tu wrocila bo jesli dobrze czytalam to ona wcale noe chce tu wrocic! Chyba ze sie myle to mnie poprawcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok