Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
5 Postów

(wilczek11)
Wiking
dO Andzi ale wiesz tez juz zaczeło mnie cos uciskac tylko z innych powodow
Do juterka laseczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Tak wiec teraz wrocmy wkoncu do tego tematu! "mlode mamy w norwegii"

Dziewczyny, moze jakis wirus w powietrzu ze te dzieciaczki takie zakatarzone.
Moja sie pewnie od mojego meza zarazila ... a 1,5 miesiaca temu miala katar
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
kasiar12 ty to ostatnio cos cwaniakujesz za bardzo i moze to sie bardzo odbic na tym forum niezbyt pozytywnieCoraz wiecej mam wychodzi z ukrycia by wam dac do zrozumienia ze wasz klan to smieszne krzywe zwierciadlo zaufania,antyfalszu i wzajemnego szacunku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
A jesli chodzi o twoje detektywistyczne sklonnosci to moga sie zle skonczyc bo hakerstwo i wspoolludzial w nim jest karalne oj karalne
I nie ty decydujesz kiedy ktos ma wrocic do tematu a kiedy nieProbujesz tu gwiazdorzyc ale daris tak szybko nie da sie z tronu strzepnac wiec nie rob jej niezdrowej konkurencji Zreszta daleko ci do niej i nie wiem dla ktorej z was to komplement a dla ktorej nie-zalezy od punktu widzenia lub siedzenia haha
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
ANDZIAOSLO napisał:
kasiar12 ty to ostatnio cos cwaniakujesz za bardzo i moze to sie bardzo odbic na tym forum niezbyt pozytywnieCoraz wiecej mam wychodzi z ukrycia by wam dac do zrozumienia ze wasz klan to smieszne krzywe zwierciadlo zaufania,antyfalszu i wzajemnego szacunku

Pandzia, a co to jest ANTYFAŁSZ???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Jeszcze to trzeba udowodnic to po pierwsze. no a po drugie trzeba najpierw poczytac czy takie rzeczy sa mozliwe do sprawdzenia czy nie ? i wtedy sie wypowiadac . Hehe no ale coz jak ktos najpierw straszy karalnoscia a pozniej sprawdza czy takie cos jest mozliwe do sprawdzenia to juz nie moja sprawa a jak ktos sie lapie na blefowaniu to w ogole jest smieszne hihih

a tak w ogole na mnie tez masz jakis dowod ze pisalam na jakas mamusie cos zlego?

No ale prosilam o powrot do tematu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
lady_dosia napisał:
Pandzia, a co to jest ANTYFAŁSZ???

Domysl sie blada dosia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Wiec kosiarko sama z siebie robisz glupka piszac takie rzeczy a udowadniac nie byloby czego bo sie sama tu przechwalalas- to totalny idiotyzm zreszta
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Sama kilka postow mowilas zeby nie brudzic w temacie a dalej ciagniesz...

Ja nie gwiazdorze , ale smieszy mnie jak ludzie potrafia nabierac sie na takie cos.
Wystarczy wpisac w googlach i pierwsze co sie wyswietla to to, ze trzeba byc administratorem aby to sprawdzic
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Kij cie tam wie jakich ty masz znajomych A JAK SIE CHCE TO SIE I WLAMIE DO FEDERALKI I NIE TYLKO WIEC TAKI PORTALIK TO PIKUS DLA NIEKTORYCH JAKBYS CHCIALA WIEDZIEC
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok