Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Maciej Tkaczyk Official konto Używane :) xd Hs Agnieszka Sobczak Marcin Be Patrycja Ciszewska Nikolai Stefani Arkadiusz Szczypkowski Marta Małecka Adrianna Grzeszczyk Agathe Braun (6929 niezalogowanych)
21 Postów
Katarzyna Bb
(Kasia8885)
Wiking
radzę Ci spać na stojąco i ustaw sie tyłem do kierunku wiatru, żeby Cie nie przedmuchał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
marcemil napisał:
to niech małzonek szanowny zmieni prace, i przeniscie sie do małej miejscowosci gdzie ludzie lepiej sie organizują, gdzie beda w poblizu inne matki polki z dziecmi i przede wszystkim, nie kumam, czemu nie zaczełas sie uczyc jezyka? znalazłabys pracen a poł etatu i pozałabys kogos i kase zarobiła...a to siedzenie na dupie przyprawiło cie o ból głowy i drugie dziecko....

Polskie mamusie przyjezdzaja do Norwegii robic dokladnie to samo co w Polsce. Siedza w chalupach i hoduja dzieci. Oglaszaja sie gromadnie na forum w poszukiwaniu innych znudzonych mamus do wspolnych spotkan i zabaw z dziecinami.
Jak sie decyduje na wyjazd i zamieszkanie w innym kraju, to nie po to, zeby robic z siebie i hodowanego dzieciaka wyalienowanych ze spoleczenstwa cudakow.

Zamiast oddac dzieci do przedszkola i brac sie za nauke jezyka, a dalej za poszukiwanie pracy inwestowac w siebie i przyszlosc rodziny, to siedza w chalupach i depresji dostaja...
Tacy faktycznie niech zostana w Polsce i widuja sie od przypadku, do przypadku.
Coraz wieksza popoulacja mlodych ludzi zamiast brac zycie za rogi, to biadoli na forach. Co to w ogole za pomysl, zeby pytac obcych ludzi (nicki) na forum o rade jak zyc...
Co za niedojdy zyciowe sie mnoza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Makaryna napisał:
marcemil napisał:
a to siedzenie na dupie przyprawiło cie o ból głowy i drugie dziecko....

o tempora! O mores! Jak to mawial Cycero....

Za moich czasow, dzieci przynosil bocian, albo mozna je bylo znalezc w kapuscie...

A teraz, wystarczy zmiana klimatu, albo "siedzenie na dupie" i juz..... dzidzius

Oj, chyba jednak wstane, na wszelki wypadek

wstań i się nie potknij ,bo możesz się wtedy do przodu pochylić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
marcemil napisał:
to niech małzonek szanowny zmieni prace, i przeniscie sie do małej miejscowosci gdzie ludzie lepiej sie organizują, gdzie beda w poblizu inne matki polki z dziecmi i przede wszystkim, nie kumam, czemu nie zaczełas sie uczyc jezyka? znalazłabys pracen a poł etatu i pozałabys kogos i kase zarobiła...a to siedzenie na dupie przyprawiło cie o ból głowy i drugie dziecko....

Polskie mamusie przyjezdzaja do Norwegii robic dokladnie to samo co w Polsce. Siedza w chalupach i hoduja dzieci. Oglaszaja sie gromadnie na forum w poszukiwaniu innych znudzonych mamus do wspolnych spotkan i zabaw z dziecinami.
Jak sie decyduje na wyjazd i zamieszkanie w innym kraju, to nie po to, zeby robic z siebie i hodowanego dzieciaka wyalienowanych ze spoleczenstwa cudakow.

Zamiast oddac dzieci do przedszkola i brac sie za nauke jezyka, a dalej za poszukiwanie pracy inwestowac w siebie i przyszlosc rodziny, to siedza w chalupach i depresji dostaja...
Tacy faktycznie niech zostana w Polsce i widuja sie od przypadku, do przypadku.
Coraz wieksza popoulacja mlodych ludzi zamiast brac zycie za rogi, to biadoli na forach. Co to w ogole za pomysl, zeby pytac obcych ludzi (nicki) na forum o rade jak zyc...
Co za niedojdy zyciowe sie mnoza

taka jak ty niedojda siedząc, całymi dniami na forum ,pouczając innych
musisz się czuć lepsza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Siedze, juz 2 miesiace siedze
Mysle, ze jeszcze kilka zejdzie, a ze dobrze mi za to placa co miesiac, to co mam nie siedzec

Sama wiesz ile musisz sie naharowac po cudzych katach za marne stawki, a inni siedza
Nie dziwie sie, ze Ci cisnienie skacze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
178 Postów
marcemil marcemil
(marcemil)
Stały Bywalec
Lindemans zgadzam się tylko z jednym nie, mnie wcale rewelacyjnie nie płacą za siedzenie przed ekranem a poza tym to racja....ja też na biadolenie jestem uczulona - skoro maz pracuje, to kazdy wie,ze bez szału, ale dwa plus jeden się utrzyma spokojnie - zamiast biadolic ze dziecko przezyło koszmar w przedszkolu przyjrzyj się dokladnie a zobaczysz, ze krzywda się nie dzieje dziecku - dlaczego mają "weterynarzy' zamiast lekarzy ? bo sa mega zahartowani wlasnie przez to siedzenie na mrozie od małego...a pozniej jest fala polusków z katarkami latającymi do lekarza a lekarz głupieje w takiej norwegii...a co do jedzenia...to oni w przedszkolu nei dają i ty tez nie ? to nei dziwie sie ze dziecko się rozchorowało...

A cały czas i tak zagadką jest dla mnie zrobienie dziecka z powodu pogody mnie to od dłużeszgo czasu nie wychodzi ,a popatrz, wystarczy do oslo raz pojechac, moze namówie meza i w tamtym klimacie szczescia spróbujemy ;P

a tak btw. i bardziej na powaznie - kobieto a co ty teraz w Polsce robisz? ja mam cichą nadzieje, ze chodzisz na norweski albo do Ciebie ktos przyjezdza Cię uczyc...bo jezeli kolejny rok się dziecmi zasłaniasz....to lepiej nie bedzie w twoim zyciu - dzieci to nei wszystko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
Siedze, juz 2 miesiace siedze
Mysle, ze jeszcze kilka zejdzie, a ze dobrze mi za to placa co miesiac, to co mam nie siedzec

Sama wiesz ile musisz sie naharowac po cudzych katach za marne stawki, a inni siedza
Nie dziwie sie, ze Ci cisnienie skacze

mi nic nie skacze ,wręcz przeciwnie ,szkoda mi Cię i nie martw się nie pracuję po cudzych kątach.
I uważaj bo w dole brzucha ,nad nogami masz już zapewne od tego siedzenia fałd tłuszczowy, i jeszcze trochę a będziesz zdolna do wysiadywania jaja.
WYROCZNIO MĄDROŚCI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Chcialabys jeszcze cos dodac, czy juz udasz sie na spoczynek ?
Jutro znowu musisz zasuwac, a ja dalej bede wysiadywac

Juz kiedys probowalas za mna biec (nie chce mi sie szukac, czyim adwokatem wtedy sie poczulas ) i sie tylko zmeczylas Teraz tez tak bedzie, ale jesli znowu naszla cie nieodparta chec robienia z siebie blazna, to ja nie mam nic przeciwko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Katarzyna Bb
(Kasia8885)
Wiking
Wiesz co Lindemans?? Mam wrażenie , że próbujesz zrobic z siebie kogoś kim tak naprawde nie jesteś. Jakbyś miała co robic ze soba to bys nie siedziała na forum, a w doodatku bawiła sie w komentowanie innych i chwalenie sie "czego to ja nie mam" . W dupe wsadz sobie ta kase!! Bo chyba nie masz szczęscia w miłości to kasa ci ja zaspokaja. Kolajna poleczka, co kombinuje zeby kase brać a w domu siedzieć. Ale faktycznie musisz mnieć problem z sama sobą skor tusiedzisz i wyszukujesz ofiar.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Jaki umysl, takie wnioski

Ofiar sie na tym forum nie wyszukuje. Ofiary codziennie na forum sie oglaszaja
Oglaszasz sie na forum ze swoimi depresjami, ktore cie dopadaja z lenistwa, z bezproduktywnego siedzenia w domu i czego oczekujesz ? Hæ ? Czego Ty oczekiwalas ?

Sluchaj no "wiatropylna",wez te dwojke co juz masz, przyjedz do Norwegii, zamknij sie domu i czekaj na dobre wiatry, a pozniej z depresja i 3 dzieckiem w drodze wracaja do Polski.
Gdybys miala troche oleju w glowie, a twoj malzonek byl bardziej ogarniety, to bys na forum takich pierdol nie wypisywala.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok