Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Maciej Tkaczyk Official konto Używane :) xd Hs Agnieszka Sobczak Marcin Be Patrycja Ciszewska Nikolai Stefani Arkadiusz Szczypkowski Marta Małecka Adrianna Grzeszczyk Agathe Braun (6932 niezalogowanych)
89 Postów
Damian Rzeszów
(Patronas)
Początkujący
Lindemans napisał:
Teraz juz dziewczyna ma prosty wybor :

1.Zostanie w Polsce i bedzie prowadzic zycie rodzinne z kamerka i moze kiedys przyjedzie ....

2.Przyjedzie do Norwegii i bedzie robic wszystko zeby : nigdy, przenigdy nie nauczyc sie jezyka (wrecz zatka uszy, bo inaczej niechcacy cos wpadnie ), nie znalezc dobrej pracy, dzieci schowa do szafy i tak przezyja do emerytury malzonka, by nastepnie szczesliwie, z poczuciem dobrej spelnionej misji Polaka w Norwegii wrocic do Polski - jesli bedzie w ogole do czego wracac

3.Przyjedzie, nauczy sie jezyka, znajdzie fajna prace, bedzie normalnie funkcjonowac w Norwegii. Bedzie rozumiala co sie wokol niej dzieje, bedzie potrafila uczestniczyc w zyciu przedszkola i szkoly (corki). itp...itd . Moze kiedys zdecyduje sie wrocic do Polski, ale nie zmarnuje wielu lat zycia na bycie wyalienowanym dziwolagiem.

Niestety, jesli wybierze wersje nr 3, bedzie jak " polonorki jebane/sprzedajne swinie i "ludzie" bez honoru!"

Wiec Kasiu - wybor nalezy do Ciebie

Masz oklaska to mnie rozwaliło idę się upić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
Teraz juz dziewczyna ma prosty wybor :

1.Zostanie w Polsce i bedzie prowadzic zycie rodzinne z kamerka i moze kiedys przyjedzie ....

2.Przyjedzie do Norwegii i bedzie robic wszystko zeby : nigdy, przenigdy nie nauczyc sie jezyka (wrecz zatka uszy, bo inaczej niechcacy cos wpadnie ), nie znalezc dobrej pracy, dzieci schowa do szafy i tak przezyja do emerytury malzonka, by nastepnie szczesliwie, z poczuciem dobrej spelnionej misji Polaka w Norwegii wrocic do Polski - jesli bedzie w ogole do czego wracac

3.Przyjedzie, nauczy sie jezyka, znajdzie fajna prace, bedzie normalnie funkcjonowac w Norwegii. Bedzie rozumiala co sie wokol niej dzieje, bedzie potrafila uczestniczyc w zyciu przedszkola i szkoly (corki). itp...itd . Moze kiedys zdecyduje sie wrocic do Polski, ale nie zmarnuje wielu lat zycia na bycie wyalienowanym dziwolagiem.

Niestety, jesli wybierze wersje nr 3, bedzie jak " polonorki jebane/sprzedajne swinie i "ludzie" bez honoru!"

Wiec Kasiu - wybor nalezy do Ciebie

... a oto puenta idealna..!!
BRAVO!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
nom, puenta boska, szkoda tylko, ze nie na temat.....

Norwezka z polski, zle zrozumiała, bo nie kazdy polak tu pracujący i mówiący w tym czyms jest polonorkiem jebanym!

sa tez normalni polacy, którzy traktuja ten kraj jako dojna krowe, czyli zarabiaja pieniadze nie zachwycając sie byle gównem tak jak ty, nie wieszają psów na polsce, choc słodko tam nie jest....

Powtórze sie raz jeszcze, bo mam wrazenie, ze idealnie pasuje do ciebie/was, bo jasna/ruda tez pieje z zachwytu > kto w polandii był nikim i miał ...nic, tu jest (według niego/niej) "kims"

ps: mam jeden sposób na polonorków > wystarczy jeden telefon do BV i zegnaj gienia

wiec nie piejcie tak mocno, bo jutro moze byc ciemno szare

A nie problem was ustalic, o czym doskonale wiecie

co ty na to "słonce" ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
przeginasz maniek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
i jakbyś takiego człowieka nazwał marianku?bo mnie brak okreslenia

ps.zwolnij z tymi drinkami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
kryss napisał:
przeginasz maniek

wiem krzysiu, wiem...........

ale skoro to norki, to trzeba po norwesku (uprzejmie donosze )......

Banda wrednych psów, co do gryza rekę, która ich karmiła,kształciła i dała co mogła....

a, ze tutaj nie trezba byc orłem zeby zarobic "pare groszy" to gamonie biksuja i maja sie chuj wie za kogo....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Nie przegina, poprostu coraz bardziej uchyla rabka tajemnicy kim tak naprawde jest i co soba reprezentuje. Nawet jawnie przyznaje sie, ze jak ktos ma inne zdanie jak on, to moze wykonac na niego tel. "uprzejmie donosze"....... zeby BV Jasnej dziecko zabralo...Moje chlopaki juz dorosle

Prosze jego nie krytykowac, to dobry polak(celowo napisane mala litera-dotyczy tylko marianka) jest, prawdziwy, z krwi i kosci - konfident z dziada pradziada.

Szambo.
Dno.
Zero.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
Lindemans napisał:
Nie przegina, poprostu coraz bardziej uchyla rabka tajemnicy kim tak naprawde jest i co soba reprezentuje. Nawet jawnie przyznaje sie, ze jak ktos ma inne zdanie jak on, to moze wykonac na niego tel. "uprzejmie donosze"....... zeby BV Jasnej dziecko zabralo...Moje chlopaki juz dorosle

Prosze jego nie krytykowac, to dobry polak(celowo napisane mala litera-dotyczy tylko marianka) jest, prawdziwy, z krwi i kosci - konfident z dziada pradziada.

Szambo.
Dno.
Zero.

zapomniales tylko ze to w tym kraju od zlobka i przedszkola wpaja sie donosicielstwo....,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
B.K. napisał:
i jakbyś takiego człowieka nazwał marianku?bo mnie brak okreslenia

ps.zwolnij z tymi drinkami

dopiero druga pianke pije : )

oczywiscie,ze nie zadzwonie i nie bede pod nikim dołków kopał,ale podalem jakze prosty przykład, ze są "tylko" polakami, głupimi polakami z ciemnogrodu dla tych jakze yntelygentnych, wykształconych pasterzy owiec : ))))

Nie wolno im ufac, wierzyc ani dopuszczac zbyt blisko naszych/polskich spraw, a zwłaszcza tych związanych z rodziną!

przykład > w poprzedni weekend moi znajomi mieli gosci, tzn. rodzice + dwóch synów, jeden 7 lat, drugi 18 mies.
ten starszy przyjechał z ojcem ciut pózniej, podczas gdy ten młodszy był z mamą juz obecny!
Był tez nasz sąsiad norek, który dostał szoku, kiedy ten starszy chłopczyk po wejsciu podszedł do młodszego brata, przytulił go i pocałował w policzek, a potem siedzieli obok siebie na sofie i ten starszy trzymał młodszego za reke.....
Po wyjsciu wspomnainy norek, był w ciezkim szoku, czemu rodzice nie zwrócili uwagi starszemu chłopcu, zeby nie całował brata i nie trzymał go za rączke (!!!!!!!!!!!)

Przeciez to jakies jaja...........

ot mądre norweskie trolle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Lindemans napisał:

Szambo.
Dno.
Zero.

i o to chodzi malenka

chcesz byc traktowana jak norek i byc bardziej norweska jak niz norwegowie, to badz czujna i licz sie z tym, ze uprzejmie donosze, to pierdolony obowiązek w tym ciemnogrodzie!

Na szczescie ja jestem polakiem i zawsze nim bede, wiec spij spokojnie w tej swojej przyczepie "w górach" wsióro wiejska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok