Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3388 niezalogowanych)
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Magda, koniec mojego urlopu macierzynskiego tez powoli sie zbliza I to jest kolejny plus pracy. Jak zmajstruje sie druga dzidzie mozna isc na urlop macierzynski, a i mąż z niego skorzysta (12 tygodni). Moj Bejbe juz sie doczekac nie moze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Kalba ty to pewnie jeszcze wczesniej ode mnie bedziesz wstawac... hehe teraz tylko pytanie ktore Bejbe nie moze sie doczekac...domniemam ze to najwieksze haha....

My to mlode mamuski z dwojeczka juz na karku i sie pracy nie boimy... pewnie duzo jest tutaj takich mam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Mi tez juz sie prawie skonczyl macierzynski. No i wracam do pracy. Jeszcze nie na caly etat ale wracam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
No pewnie ze to najwieksze U mnie dzien pracy zaczyna sie o 5.30, wiec bede wstawac troche wczesniej, ale za to o 14 koncze, wiec pol dnia wolne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Wy to chociaz macierzynkie mialyscie..ja nie bo nie pracowalam...jak zaczelam szukac pracy to okazalo sie ze w ciazy jestem wiec zrezygnowalam, bo kto ciezarna zatrudni?

Kalba...ja sie nie chwalac tez mam czasami koniec pracy po 14 a niekiedy to wykupuje pokoje zeby o godzine wczesniej skonczyc gorzej jak ide na druga zmiane bo do godz 13 nie wiadomo co zrobic...a wracam wtedy po 22...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Pewnie Magda masz racje ze duzo tu takich mam co pracy sie nie boja, Ja z trojka na karku i musze jeszcze poczekac z praca bo Emma jest jeszcze bardzo mala. Ale do pracy ja juz chce!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Marta ty masz za male jeszcze dzieci... ale wiem, ze ty to kobietka co sie pracy nie boi...
poczekaj a przyjdzie czas na ciebie tez
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Magda

Ty chyba nie czytałas uwaznie..

ja nie pisałam o sobie, zaznaczyłam przeciez ze to z obserwacji, stanęłam tylko okoniem do tych zarzutów niektórych Panów, ze matki nic tylko na kawke sie umawaja i do pracy nie ida..

A prawda jest taka, że wiekszość tych ogłoszen "spacer, kawa itp" to są ogłoszenia mam które są własnie na macierzyńskim, albo kobiet które jak ja są w Norwegii od "5minut". I się jeszcze nie zadomowiły, nie mają chwilowo możliwości posłania dziecka do przedszkola, albo po prostu czują się zagubione.

Ja jeszcze w Polsce postanowiłam być z córą do 3roku zycia, więc teraz w sierpniu pojdzie do przedszkola, a ja do pracy ( bo jak nie to zwariuję w domu). Od momentu jak skończyłam szkole pracowałam, ( bedzie 10lat) wiec dostaję białej gorączki jak słysze komentarze panów ze kobity to darmozjady i zasadniczo symulują i robią wszystko by nie pracować.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
przyjdzie czas że zrozumieją Jasna......maryjanek i inni na dojedli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Jasna napisał:
dostaję białej gorączki jak słysze komentarze panów ze kobity to darmozjady i zasadniczo symulują i robią wszystko by nie pracować.
eee tam
białej gorączki to można dostać jak się postów Młodych Mam poczyta
jak to im nudno i markotnie w tej Norge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok