Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dzień dobry kasiar 12 wszystkiego najlepszego ahh mieć 21 latu nas dzisiaj tez piekna pogoda nocka mineła z przebojami Oskar obudził sie o 3 rano nie chciał spać walczył sam ze sobą w łóżeczku na koncu dastał pleczko i było oki pytanie za 100 punktów dziewczyny ile butelk mleka powinno pic w nocy dziecko 6 miesieczne ? poczytałm w internecie i cuda jedni ze wcale drudzy ze tylko wode nastepni ze juz całę nocki przesypia a moj Oskar o 23 dostał 180ml i o 3 rano 100ml prodze podzielice sie swoimi doświadczeniami mamuśki ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
a ja pisze jak kaleka hehe parze na telewizor i potem cuda wychodzą mam nadzieje ze mnie rozszyfrujecie hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Ja po urodzeniu syna swojego pierwszego dziecka przez 3m jego zycia bylam tylko na wodzie i suchym chlebie doslownie moj syn i tak mial kolki, po drugim urodzeniu jadlam troche wiecej ale i tak sie balam ze Nadii cos zaszkodzi a po urodzeniu Emmy to juz luz, najwazniejsze by nie jesc produktow wzdymajacych bo te wiadomo moga zaszkodzic takiemu malcowi. Chodz ja uwazam ze jak dziecko ma miec kolki to i tak bedzie miec i nic mu nie pomoze to winna nie dojrzalego jeszcze ukladu pokarmowego.

Kasiar wszystkiego dobrego, a rzeszy tesciowa ma wypasione pozazdroscic tylko i milego pobytu w Bergen.

Halas dziecko karmione mlekiem sztucznym nie musi pic mleka w nocy to jest prawda. Najlepiej jesli jego brzuszek bedzie odpoczywal w godz 23-6.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Aga ja robilam tutaj rzesy 2 razy.Raz mi zakladala dziewczyna ktora sie tez oglasza na mn i bylam bardzo niezadowolona ,zle dostosowala dlugosc rzes do moich oczu i w ogole.Jak sie zobaczylam to pol wieczoru przeryczalam ,to byl koszmar.Chciala mi je zdjac ale jak sie natrudzila 3 godz i mialam za to zaplacic plus jeszcze za dojazd do domu to juz darowalam sobie.A teraz zakladala mi dziewczyna ktora tez przyjechala do mnie do domu i zalozyla odpowiednia dlugosc i wygladaly naturalnie i czulam sie w nich swietnie i zaplacilam polowe pieniazkow niz za te co bylam niezadowolona.
Ja juz nasmazylam nalesniczkow ,teraz sie ogarniam i lece na miasto korzystajac z super pogody
Milego dnia dziewczyny i dlugich spacerow wam zycze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Joanna Hołdyńska
(asia77.02)
Wiking
Moja starsza córka piła bardzo dużo w nocy. Nie pamietam ile jak była takim maluszkiem ale gdy miała 4 lata i piła już cacao to było to 1 litr w nocy. Wstawałam 4-5 razy do niej. Byłam załamana, wszyscy mi mówili że to moja wina. Gdy młodsza córka przyszła na świat to oczywiście postanowiłam że już tak nie będzie.
Efekt:
Darła się jak szalona,uspokoiła się dopiero gdy w nocy zjadła. Przetrwałam kilka trudnych nocy i sie poddałam. Stwierdziłam trudno, dziecko chce jeść- trzeba wstawać. Mała piła w nocy do 3 roku życia ale wystarczało jej tylko jedna butelka. Było tak ok 23 butla, ok 2-3w nocy butla i potem ok 7 rano.
Wszyscy wiemy co radzą lekarzei "dobre babcie" ale tak naprawdę każde dziecko jest inne i potrzebuje czegoś innego.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
marzenie,tez sie ciesze,ze mamuska przylatuje

Kakariki,a moglabys mi dac na nia namiar? Tez bym sobie strzelila takie rzesidla,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kakariki- daj namiar proszę na to fajną panią od rzęs
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
hej mamy.. mam takie pytanko.. czy chcąc wyrobić dziecku wszystkie potrzebne dokumenty paszport to trzeba z dzieckiem jechać do Oslo i tylko tam załatwia się wszystkie formalności ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzien dobry!!!!!!
Weekend!!!!!!!!!!!!!!! Jupiiiiiiiiiiiii
Ja rzesy bardzo czesto sobie robie ale zawsze w Szczecinie,u nas grosze za to place i dlugo sie trzymaja
Natomiast henne na brwi to musze juz dzisiaj sobie zrobic bo wyblaklam hahaha
Aga milego spotkania z mamusia
My smigamy zaraz na spacerek-pogoda swietna
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Hej! dzisiaj dzwonilam do Konsulatu i mily pan powiedzial, ze moge pojechac do nich bez dziecka, a jesli ktos sie bedzie czepial to moge zadzwonic do MSW bo nie powinni wymagac obecnosci dziecka, jesli nie ma ukonczonych 5 lat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok