Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
TRZEBA PÓJŚĆ DO NAV I ZAPYTAĆ O KURSY JĘZYKA NORWESKIEGO DLA OBCO KRAJOWCÓW WYPEŁNIĆ PAPIERY I JUŻ NO MOZE NIE TAKIE JUŻ BO SIE CZEKA POTEM ZA LISTEM CZY SIE DOSTAŁAS CZY NIE JA ZA PIERWSZYM RAZEM SIE NIE DOSTAŁM JEST BARDZO DUŻO CHĘTNYCH ALE ZA DRUGIM RAZEM JUZ TAK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
ALE TU DZISIAJ CISZA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
ewelina stępień
(ewelka123)
Wiking
witam mam pytanie czy któras z mam rejestrowała dziecko na stronie UDI? co tam trzeba wybrac prosze o pomoc?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
To moze i ja bym musiala dowiedziec sie o taki kurs

Zuzia wczoraj skonczyla 8 miesiecy nasza krolewna

a tu Zuzia i kosi kosi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Zuzka jaka wesolutka

A My dzis po 1-szym dluzszym spacerze. Malutka spi, odsypia nocke. Ciezko jej idzie zasnac po wybudzeniu w nocy, co najmniej sie godzinke meczy po jedzeniu zeby zasnac.
Jak spia wasze noworodki albo jak spaly w dzien i w nocy? Bo Wiktoria w dzien spi prawie non stop. Tylko ok godziny czasem 3 do 6 nie spi, albo czasem od ok 5 do 9. A tak to tylko sie obudzi zje, podczas karmienia zasypia i tak w kolko. . . .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
anna peszek
(oliwka86)
Wiking
witam,

kiedys juz pisalam w tym temacie, ale jakos sie zagubilam

obecnie nasza Nicole ma 9 miesiecy na kurs norweskiego sama sie zglosilam, bo wlicze sobie to w koszty firmy, jestem na 2 etapie i hmmm mam braki ale jakos narobie.

moze sie przypomne ; jest z miasta Arendal, mam 25 lat

czekamy na miejsce w przedszkolu...wiecie moze ile sie czeka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Witaj Oliwka

Wera ja z tego co pamietam to moja Zuzia do miesiaca praktycznie spala 24h... ale zwalam to na to ze byla podlaczona pod sonde i nigdy nie byla glodna...

Np. po urodzeniu nie otworzyla oczu, oczy otworzyla dopiero po 2ch dniach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
ZUZIA JEST FAJOWA OLIWKA 86 MYŚLĘ ZE CZAS CZEKANIA ZALEŻY OD WOLNYCH MIEJSC W PRZEDSZKOLU MOJE DZIECKO SZŁO DO PRZEDSZKOLA Z DNIA NA DZIEŃ KUZYNKI CÓRECZKA TEZ BEZ PROBLEMU BYŁO WOLNE MIEJSCE I OD RAZU JĄ PRZYJĘLI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witam kobietki
Kasiar12 Zuzia jest poprostu boooska
Mam pytanko do Was mamusie-moj synek byl szczepiony w dniu wyjscia z hotelu przyszpitalnego.Dopiero wczoraj zauwazylam u niego na raczce czerwony babel z podeszla ropa.Napiszcie mi prosze jak Wy pielegnowalyscie ten babel i jak dlugo sie on goi i czy bedzie sie slimaczyl?
Pozdrawiam wszystkie mamusie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej kochane
NANA76 moj maluszek mial tak samo,po tej samej szczepionce-tez mial babelek z ktorym nie robilismy nic,po prostu uwazalismy zeby go nie lapac w tamtym miejscu i nawet niewiem kiedy pekl i w sumie czy wogole pekl,bo sladu na body nie bylo zadnego Tak czy inaczej to dzis ma w tym miejscu tylko czerwony slad
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok