Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
za to w More og Romsdal wynajmujesz hytte za 700nok i masz juz w tym zatankowana lodeczke pod oknem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Przemko napisał:
za to w More og Romsdal wynajmujesz hytte za 700nok i masz juz w tym zatankowana lodeczke pod oknem

Nie masz namiarow takiej hyttki? Jesli to nie tajemnica. Wyslij na priv.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
mialem juz takie 2 wycieczki polakow co mieli wynajeta Hytte i lodeczke plywali kilka dni i nie umieli ryb nalowc w ostatni dzien zglosili sie do mnie i plowili nie jest to takie proste jak sie nie zna miejsc ja mam taka prace plywam prawie calymi dniami i nocami tez czasami . szukam ryb echosada obserwuje na jakich glebokosciach na przyplywie czy odpywie biora i na jakie przynety .wazne jest dla mnie aby wedkarze polowili byli zadowoleni w tedy wynajma mnie na nastepne wyprawy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Wiec o taka przygodę mi chodzi. Z Kapitanem.

To ile będzie nas to kosztowało,.... ale tak na 10 godzin, bo 4 to za mało, nie sadzisz?
Co my za 4 godziny złowimy? 4 makrele?

Brygadę już mamy. Rozumiem ze miejsca są gwarantowane. Ryby tez? Ryby, nie narybek
...wiec...?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
* *
(321)
Nowicjusz
Janek12. Ty to jesteś od tych parowek. www.mojanorwegia.pl/forum/view/3/dyskusj...te_na_tym_forum.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Mi na czasie nie zalezy mozemy plywac i lowic caly dzien lubie lowic i moge na okraglo tu o paliwo sie rozchodzi abym ja tez cos zarobil jesli gaz do dechy o wiatr we wlosach to i dyche za godz potrafi wziasc paliwa
Mozemy tez zakotwiczyc w jakims rybnym miejscu i lowic i lowic albo doplacic do paliwa i do nocy lowic kwestia dogadania
Ale uprzedzajac fakty jak trafi sie dzien na brania to wysiadziesz po 3 godz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Mam pytanko wedzil ktos kiedys belone ? Trafilem dzos taka jedna prawie metrowa jutro cos uwedze poczestuje piatkowych klijentow z polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
grzechu73 napisał:
Mam pytanko wedzil ktos kiedys belone ? Trafilem dzos taka jedna prawie metrowa jutro cos uwedze poczestuje piatkowych klijentow z polski

Bez urazy, ale wstaw jakieś zdjęcie wkoncu, by było coś widac.
Pisać każdy moze.
Ja złowiłem rekina.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Nie wiem jak tu wstawic wejdz na moj profil tam jest kilka a co do rekinow kolenie rekiny pojawiaja sie w tym rejonie od jesieni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Wiking
te kawa zwal sobie konia bo ci sperma wali na dekiel i się starasz przez durne teksty wyładować jak dla mnie to masz zryty łeb
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok