Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Z tego co pisze grzech ja rozumiem ze 150nok od osoby za cztery godziny jesli dobrze zrozumialem to BARDZO TANIO wynajecie lodzi w Oslo kosztuje 200nok za godzine od osoby ogloszenie jest zamieszczone na Mojej Norwegi

Z mojej strony za 150nok za cztery godziny od osoby to pierdolilbym taki interes i poplywal bym sobie sam i mial wyjebane na wszystkich co nie zdaja sobie sprawy ile kosztuje utrzymanie lodzi w Norwegi dla nie swiadomych utrzymanie lodzi i oplaty zwiazane z nia sa duzo wieksze niz za samochod

Malo tego organizuje tez wyprawy na szczupaki najwiekszy okaz jak narazie to 13kg i podobne za 150 nok jak bym mial takie ceny na miejscu to nie trzymal bym lodzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Janek12 napisał:
... skoro to wyprawa zorganizowana to rozumiem, ze znasz miejsca gdzie biorą większe ryby, większe od makreli......
....i nie pod mostem, bo tam ostatnio sporo ciapatych przychodzi, a nie mamy zamiaru płacić 150 koron za to samo miejsce co mam za darmo.

.....wiec jak?
Bo mam chętnych ludzi....

ostatnio lapalismy w 11 osob dziwne to ze dwie tylko lapaly ryby okolo 10 kg a ta pozostala czesc nie zlapala ani jednej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Przemko napisał:
Z tego co pisze grzech ja rozumiem ze 150nok od osoby za cztery godziny jesli dobrze zrozumialem to BARDZO TANIO wynajecie lodzi w Oslo kosztuje 200nok za godzine od osoby ogloszenie jest zamieszczone na Mojej Norwegi

Z mojej strony za 150nok za cztery godziny od osoby to pierdolilbym taki interes i poplywal bym sobie sam i mial wyjebane na wszystkich co nie zdaja sobie sprawy ile kosztuje utrzymanie lodzi w Norwegi dla nie swiadomych utrzymanie lodzi i oplaty zwiazane z nia sa duzo wieksze niz za samochod

Malo tego organizuje tez wyprawy na szczupaki najwiekszy okaz jak narazie to 13kg i podobne za 150 nok jak bym mial takie ceny na miejscu to nie trzymal bym lodzi

150 koron od osoby!
Czytaj uwaznie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
A ile czasu byliście na tej wyprawie?
Ile godzin, tak z ciekawości.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
To ile mówisz kosztuje wypożyczenie lodki w Oslo?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Janek12 napisał:
Przemko napisał:

150 koron od osoby!
Czytaj uwaznie.

OD OSOBY ZA 4 GODZINY

smieszna cena
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
W Bergen wynająć można za 600 nok, za łódkę. To Tanio!!!
Dodam ze możesz łowić od godziny 7 do 20 za, ta cenę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Janek12 napisał:
W Bergen wynająć można za 600 nok, za łódkę. To Tanio!!!
Dodam ze możesz łowić od godziny 7 do 20 za, ta cenę

To bardzo tanio w Oslo placisz 200nok za godzine od osoby ja osobiscie bralem cztery osoby po 500nok od osoby za 8godzin wedkowania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
No... to spora różnica.!!!
To drogo.
Moze w Oslo to jachty są do wynajęcia a nie rybackie lodki.
No ale,...to koszty stolicy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Janek12 napisał:
No... to spora różnica.!!!
To drogo.
Moze w Oslo to jachty są do wynajęcia a nie rybackie lodki.
No ale,...to koszty stolicy.

Na Lofotach placilem codziennie kaucje 500nok plus godzina 150nok za lupianke 17 i 9.9motor hondy wiec wiem co jest drogie a co nie

1200 do 1500 co dziennie nas gosc kroil a jak sie wkurwilismy to nam powiedzial ze jak sie nam nie podoba to NIEBIERTA CHLOPOKI
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok