Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
...a czy to nie z Toba rozmawiałem ok 4 tygodnie temu pod mostem na rybach......
coś to silnika do tego kutra szukał?

Znalazłeś już? Trzyma się na wodzie ten kuter?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Byc moze i tak bylo ? Bo trenowalem pod krzywym mostek lowienie rybek a tam sie sporo wedkarzy sie pszewija. ja faktycznie kupilem lodziokuterek a potem szukalem silnika . Wszystko jest juz z pasowane tylko plywac i lowic pod tym mostem jest duzy przeplyw wody wiec ryb tam sporo a wedkarzy tez w czoraj bylo tam ze 40 ale wedkujac z lodzi efekty 10 razy lepsze i sprzetu sie tyle nie traci wiec zapraszam na rybki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
No co tam nikt nic nie lowi ? Wiec polowie za was rano wyplywam jutro ma nie padac a wsrode nawet sloneczko. pora urlopowa wiec zapraszam na rybki 477 23 783 wedzone sie udaly lepsze jak w sklepie czerniak nawt lepszy od makreli.uzylem innego drewna do wedzenia bardziej ostry smak z jabloni byly rybli bardziej slodkie . Wiecej szczegolow nie zdradze tajemnica zawodowa jutro beda nowe zlowione powedruja do wieeeeelkiej siaty bardzo dobra cena filety moge tez zrobic na miejscu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Cielawe jak bys pisala na malej klawoaturce na androidzie na morzu ? Myslisz ze to latwizna jak fala uderza o burte i kolysze na wszystkie strony .co innego na laptopku wygodnie na kanapie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Grzechu Ty mnie lepiej nie wkurzaj! Rybki łowisz, nawet wędzisz! My tylko relaksujemy się kołysząc na falach raz fiordów raz jezior a rybki ani widu ani słychu.... Sprzęt jest, chęci są ,doświadczenie nawet jest,tylko ryby nie ma....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(gosiasamosia1988)
Wiking
grzechu73 napisał:
Cielawe jak bys pisala na malej klawoaturce na androidzie na morzu ? Myslisz ze to latwizna jak fala uderza o burte i kolysze na wszystkie strony .co innego na laptopku wygodnie na kanapie

No właśnie Krasnoludku / Krasnoludka! myślisz, że to tak łatwo?? ha!! nie masz androida i nie jesteś na morzu to ty nawet nie wiesz jak to trudno jest! czepialski/a!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
witaaaam dawno tu niebylem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Powieccie mi prosze jak tu zdjecie wstawic zlowilem cielawe rybki zrobili bysmy debate co to jest ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
* *
(321)
Nowicjusz
grzechu73 napisał:
Powieccie mi prosze jak tu zdjecie wstawic zlowilem cielawe rybki zrobili bysmy debate co to jest ?.

Przejdź do pełnej wersji serwisu , klikasz ten odnośnik na dole i logujesz się na nowo ,potem masz wszystkie funkcje.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
l+k://coordinates?16568,16419&31 l+k://coordinates?16568,16419&31
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok