Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

13 Posty
Wiking
witam polecam Grześka chociaż by dla tego że z nim pływałem już z 10 razy i nie narzekam a nawet wręcz przeciwnie jestem za każdym razem zadowolony i moje dzieciaki też,pływam w tych rejonach już od 1.5 roku i powiem wam że gość ma łódkę w najleprzym miejscu jakie znam bo nawet wcześniej wynajmując łodzie gdzie indziej pływałem najczęściej tutaj gdzie Grzesiek.macie parę fotek bo widzę że nie wierzycie Grześkowi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Wiking
zz33 napisał:
[quote]witam polecam Grześka chociaż by dla tego że z nim pływałem już z 10 razy i nie narzekam a nawet wręcz przeciwnie jestem za każdym razem zadowolony i moje dzieciaki też,pływam w tych rejonach już od 1.5 roku i powiem wam że gość ma łódkę w najleprzym miejscu jakie znam bo nawet wcześniej wynajmując łodzie gdzie indziej pływałem najczęściej tutaj gdzie Grzesiek.fotki można zobaczyć na facebooku Zbigniew Zdybel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Wiking
zz33 napisał:
[quote]witam polecam Grześka chociaż by dla tego że z nim pływałem już z 10 razy i nie narzekam a nawet wręcz przeciwnie jestem za każdym razem zadowolony i moje dzieciaki też,pływam w tych rejonach już od 1.5 roku i powiem wam że gość ma łódkę w najleprzym miejscu jakie znam bo nawet wcześniej wynajmując łodzie gdzie indziej pływałem najczęściej tutaj gdzie Grzesiek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Pływasz 1,5 roku,..... ale raczej nie z nim.

To ciekawe ile wcześniej płaciłeś za łódkę? Powiedz tak z ciekawości.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Wiking
800 nok. i pół dnia trzeba płynąć w dobre miejsce i nie zawsze pogoda na to pozwoli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Wiking
Grzesiek jest tu od niedawna i od kiedy go spotkałem to pływam tylko z nim są u mnie dzieci na wakacjach i było tak że pływaliśmy co drugi dzień i wierz mi że nie miałem problemu obudzić dzieciaki o czwartej rano jeżdzą z miłą chęcią parę dni miały przerwę to mnie męczą kiedy pojedziemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Dzis bardzo wialo wiec utrudnone zadanie ale na kotwicy dalo sie lowic . Szukajac miejsca odslonietego od wiatru natrafilem na zatoczke wylozona piaskiem jak podwodna plaza i mam miejsce na fladry! musze to miejsce dokladnie obadac to moze byc nastepne swietne lowisko jak wieje i jest sztormowa pogoda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
?jak luki kije polamali?mam nadzieje ze nie na kolanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(jaraz)
Nowicjusz
Gdzie mozna kupic zanęte na bialą rybe??? okolice Drammen...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Za duzo jest tej makreli w okolicach rong pawie na wszystkich przywieszkach makrele siadaja 5 prawie za karzdym razem .az ciezko jest do dna zazucic aby cos wiekszego wychaczyc !. Na upartego za 8 godz pracy ze 100 kilo dalo by sie zlowic moze ktos wie gdzie by to sprzedac gdzies w okolicach bergen? Czerniak cos slabiej bierze za to aktywniejszy jest rdzawiec klijent na wycieczce we wtorek zlowil okolo 2 kilowego tunczyka. silne rybsko !pogoda zrobila sie ladna zapraszam na rybki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok