Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ooo
to strasznie długa ryba, że się nawet w zdjęciu nie zmieściła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Nie wiem czemu zdjecia nie widac ? Na androidzie dzialam warunki polowe na kutrze mieszkam .zjadlem ja w polowie reszte jutro pozre dziwna ryba luski miala a kregoslup bardzo duzy twardy jak na 20 kl halibucie musialem lamac nie dalo sie pokroic ale za to niebo w gebie .mysle ze to jakas odmiana tunczyka dorosly okaz bo ikre miala a jak tam wasze efekty wedkarstwa ? Co to tylko ja lowie a i jeszcze malego zebacza zaliczylem ale poszedl do wody taty szukac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
pozdrawiam cze. grzes jak rybki?nalowiles sie do woli?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Czerniaki liry i makrele jak zlapie cos cielawszego to znowy napisze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Co tu nikt nie lowi ? Ja dzis polowilem razem ze 40 kilo az lapy bola z 15 kilo plywa w takiej wielkiej siacie wielkosci auta . kumplowi dalem troche reszte wypuszczalem czerniaki braly najwiekszy 4,5 kilo srednio 1 -3 kg miarowe kilka lirow i sporo makreli ladne takie po 40 cm i 1 dorsza okolo 5 kilo byly tez na kiju wieksze sztuk ! kretliki ulamaly sie od przywieszek mimo ze hamulec byl dobrze ustawiony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
antonio o
(antonio11)
Wiking
grzechu73 napisał:
Co tu nikt nie lowi ? Ja dzis polowilem razem ze 40 kilo az lapy bola z 15 kilo plywa w takiej wielkiej siacie wielkosci auta . kumplowi dalem troche reszte wypuszczalem czerniaki braly najwiekszy 4,5 kilo srednio 1 -3 kg miarowe kilka lirow i sporo makreli ladne takie po 40 cm i 1 dorsza okolo 5 kilo byly tez na kiju wieksze sztuk ! kretliki ulamaly sie od przywieszek mimo ze hamulec byl dobrze ustawiony

a gdzie dzis lowiłeś?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
40 km od bergen kawalek za sotra tam stoi moj kuterek jest taki przesmyk miedzy ladem zjednej i drugiej strony ocean wiec tam sporo wysp i duzy prad wodny jak wchodzila lawica to 4 czerniaki na raz kazdy od kila do 3 srednio to lapy puchly
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
153 Posty
Grzegorz Ostapowicz
(grzechu73)
Stały Bywalec
Co wy naprawde nic nie lowicie chyba przestane tu zagladac tak jak bym mial tylko jednego kolege co tu cos pisze . dzisejszy polow okolo 25-30 czerniakow wielkosc jak powyzej jeden lir kilka makreli dwa karmazyny nie za wielkie i plamiak lupacz nawet spory i cos mi duzego zestaw urwalo myslalem ze jakas motorowke zaczepilem ale zadna w tym czasie nie przeplywala bez szans na wytarganie kolowrotek sie prawie zapalil przy odjezdze i urwalo!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok