Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Eliza K (23634 niezalogowanych)
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
trochę się czuję jakbym sama ze sobą gadała

ostatnio widziałam "mechanika" jestem BARDZO na tak; jeżeli ktoś jeszcze nie zna (film już nienajświeższy - 2004), polecam zapoznanie się. tylko nie czytajcie na filmwebie o czym jest. jak zwykle za dużo napisane i zepsuje to cały efekt. film opowiada historię gościa, który cierpi na bezsenność (nie spał od roku w momencie rozpoczęcia akcji), przez co jest wycieńczony psychicznie i fizycznie, do tego jest samotny (jedyną "przyjaciółką" jest prostytutka, której płaci za czas z nią spędzony). co go doprowadziło do takiego stanu??? odpowiedź już na ekranie
dobre kino!

czy ktoś widział już film "człowiek, który gapił się na kozy"? proszę o opinię, jeżeli tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
Sherlock Holmes - fajny filmik , Robert pasuje do tej roli wg. mnie wyśmienicie , film tak 8+/10 , podobala mi sie scenografia tamtejszego Londynu , mase pracy chyba w to wlozona , fabula , nie najgorsza , ale do swietnej jej troche brakuje .
Ogolnie polecam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
a na marginesie gdyby ktos nie wylukal stron tego rodzaju to prosze
zalukaj.pl/

osobiscie nie popieram ogladania nowych filmow w sieci (chyba ze sie nie ma wyboru )
Ale na tej stronie jest dosc sporo starszych filmikow .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
70 Postów

(cekinek)
Początkujący
"Czlowiek. ktory gapił sie na kozy" czeka na obejrzenie. Ja bardzo lubie Georga Clooneya. Najlepsza jego rola to Everett w "Bracie gdzie jestes". Dwa dni temu obejrzalam "Up in the air" i rowniez polecam. Fajny film dajacy troche do myslenia, jego klimat kojarzy mi sie troche z "Miedzy slowami"- podobal Wam sie? Ja na koniec ryczalam jak bobr.
Ostatnio ktos wspominal (chyba w watku o ksiazkach) o "Swiecie wg Garpa". Ja mialam identycznie z ta ksiazka, chyba z 5 podejsc do niej robilam. A tu okazalo sie, ze jest film. Bardzo mi sie podobal.
Co do "Mechanika", to znam, ale nie widzialam.
A jeszcze ogladalam ostatnio "Galerianki". Beznadziejny moim zdaniem. Ktos go porownal do "Czesc Tereska", ale dlaczego to nie wiem...
Na Sherlocka moze wybiore sie do kina. Do Roberta Downeya, to jest bardzo podobny aktor, ktory zagral w "Watchmen Straznicy" (rowniez polecam) Jeffrey Dean Morgan- fajne ciacho moim zdaniem
gfx.filmweb.pl/p/58/08/55808/181993.1.jpg
W ogole to ostatnio zmuszona jestem do ogladania "Teletubisi"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Tomasz D........
(Dranas)
Wiking
saka napisał:
trochę się czuję jakbym sama ze sobą gadała

ostatnio widziałam "mechanika" jestem BARDZO na tak; jeżeli ktoś jeszcze nie zna (film już nienajświeższy - 2004), polecam zapoznanie się. tylko nie czytajcie na filmwebie o czym jest. jak zwykle za dużo napisane i zepsuje to cały efekt. film opowiada historię gościa, który cierpi na bezsenność (nie spał od roku w momencie rozpoczęcia akcji), przez co jest wycieńczony psychicznie i fizycznie, do tego jest samotny (jedyną "przyjaciółką" jest prostytutka, której płaci za czas z nią spędzony). co go doprowadziło do takiego stanu??? odpowiedź już na ekranie
dobre kino!

czy ktoś widział już film "człowiek, który gapił się na kozy"? proszę o opinię, jeżeli tak

W tym filmie gra Christian Bale. Znany z takich filmów jak : American Psycho, Władcy Ognia, czy też Batman.
Ten film był kręcony bardzo długo, ponieważ długo trwały przemiany fizyczne aktora. Wszystko jest naturalne, nie ma efektów komputerowych.
Ja osobiście polecam American Psycho. Świetny, przerażający film.
Pokazuje jak może wyglądać "drugie ja" człowieka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
Dranas napisał:

W tym filmie gra Christian Bale. Znany z takich filmów jak : American Psycho, Władcy Ognia, czy też Batman.
Ten film był kręcony bardzo długo, ponieważ długo trwały przemiany fizyczne aktora. Wszystko jest naturalne, nie ma efektów komputerowych.
Ja osobiście polecam American Psycho. Świetny, przerażający film.
Pokazuje jak może wyglądać "drugie ja" człowieka.

nie widziałam "american psycho", ale teraz zamierzam zobaczyć właśnie ze względu na bale'a. rolą reznika zdobył mój szacunek. znałam go wcześniej, ale jakoś tak nieszczególnie. co do przemian, to są bardzo widoczne i autentyczne, widać pracę włożoną w ten film. warto zobaczyć. w mojej ocenie 8+/10
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
cekinek napisał:
Najlepsza jego rola to Everett w "Bracie gdzie jestes".

nie wiem czy najlepsza, bo nie widziałam aż tylu, żeby się wypowiedzieć, ale za to film widziałam i jest mega zabawny i ta rola faktycznie mi się podobała

cekinek napisał:
Dwa dni temu obejrzalam "Up in the air" i rowniez polecam. Fajny film dajacy troche do myslenia, jego klimat kojarzy mi sie troche z "Miedzy slowami"- podobal Wam sie? Ja na koniec ryczalam jak bobr.

na którym płakałaś? widziałam "między słowami", ale nie płakałam [a jeżeli chodzi o etat płaczki filmowej, to myślę, że mam duże szanse na jego zdobycie ;););)]. "między słowami" to jeden z tych filmów, które należy obejrzeć.

cekinek napisał:

u nas "dobranocny ogród" na topie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
saka napisał:

cekinek napisał:

Dzisiaj mój chrześnik stał z książką przed laptopem i tłumaczył bohaterom "epoki lodowcowej"
co jest na każdej stronie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
Grzes203 napisał:
saka napisał:

cekinek napisał:

Dzisiaj mój chrześnik stał z książką przed laptopem i tłumaczył bohaterom "epoki lodowcowej"

hahaha, przesłodko
mój synek jeszcze jest za mały, żeby rozumieć, że "w środku" nic nie ma i próbuje włazić w ekran jak coś ogląda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
saka napisał:
Grzes203 napisał:
saka napisał:

cekinek napisał:

hahaha, przesłodko
mój synek jeszcze jest za mały, żeby rozumieć, że "w środku" nic nie ma i próbuje włazić w ekran jak coś ogląda

Ojej Saka,aż sobie to wyobraziłamSłodko Moja córka,na dniach bedzie rodzic i teraz dociera do mnie powiedzenie ,że wnuki kocha się bardziej niż własne dzieci Coś w tym powiedzeniu jest

Ps.Moja córka,gdy miała około 2-óch lat zapakowała całą rolkę papieru toaletowego do magnetowidu(po kawałku)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok