Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Eliza K (23655 niezalogowanych)
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
grzes a dlaczego mam marznać?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Nie musisz, ale generalnie jest zimno i wszyscy marzną bez wyjątku
Ja tu dbam o Ciebie, filmiki wyszukuję żebyś z domu na śnieg nie musiała wychodzić, a Ty pytasz dlaczego?
Z sympatii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
ach Grzesiu toż ja taka roztrzepana jestem ale bardzo bardzo ci dziękuję że tak sie troszczysz.ide już nynkac bo tak się zmęczyłam tym biegiem Kowalczyk że opadam z sił i tym odśnieżaniem już tak myslałam co by w to niebo jakiegoś pocisku niewystrzelić zeby ten snieg już nieśnieżył ale wszystkie pociski po 2 swiatowej to już chyba wysadzili chyba że ktoś ma jakis schowany
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Dziadek zostawił mi kilka zawleczek od granatów, mówił że resztę Niemcy zabrali.
Mogę Ci dać, może to coś pomoże jak będziesz rzucać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
cyganka napisał:
Saka , a pamiętasz film ,,Frantic,, Romana Polańskiego z Harrisonem Fordem i Emmanuelle Seigner (obecną zoną Polańskiego) ? Najbardziej podobała mi sie scena, kiedy obydwoje tańczą w klubie do piosenki Grace Jones ,,Strange,,
Michelle, bo tak miała na imię w filmie pięknie tańczy, pływa w tańcu...............

PS. Ja pisze i pisze do Ciebie Saka a tak właściwie to nie wiem gdzie się podziewasz , dawno Cie nie było chyba na forum, pozdrawiam

heeeej niedawno sobie odświeżałam ci ja frantic, dosłownie ze 2 tygodnie temu <lol>
ta piosenka w ogóle jest sama w sobie hipnotyzująca, o emanuelle, nie wspominając

ja się nie zagubiłam, a co się ze mną działo i dzieje, to o tym przeczytasz w wątku "która agencja" (dział Bergen)
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
może tak trochę nie w temacie: grzesiu ileś ty plusików natrzaskałeś podczas mojej nieobecności pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
saka napisał:
może tak trochę nie w temacie: grzesiu ileś ty plusików natrzaskałeś podczas mojej nieobecności pozdrawiam

Pewnie ma cichą wielbicielkę
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
saka napisał:

No namnożyło się Zastanawiałem się czy to przypadkiem nie Ty jesteś tak pochłonięta dodawaniem mi oklasków że już na pisanie postów czasu nie starcza
Nie martw się, odpisałem osobnikowi o nazwie zuze nie po jego myśli więc myślę że w ciągu tygodnia znowu się zrównamy
P.s odkąd Cię nie ma to filmów nie oglądam bo nie wiem jakie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
Grzes203 napisał:
saka napisał:

No namnożyło się Zastanawiałem się czy to przypadkiem nie Ty jesteś tak pochłonięta dodawaniem mi oklasków że już na pisanie postów czasu nie starcza
Nie martw się, odpisałem osobnikowi o nazwie zuze nie po jego myśli więc myślę że w ciągu tygodnia znowu się zrównamy
P.s odkąd Cię nie ma to filmów nie oglądam bo nie wiem jakie

nic nie doradzę, bo nawet już i filmów ostatnio nie oglądam , a to juz oznacza, że baaardzo jestem zajęta
ale może coś z pamięci wygrzebię... panic room można obejrzeć, choć niekoniecznie trzeba z tym, że to mało wyszukana pozycja możecie znać już od dawna
pozdrawiam :*
i z tego znów komuś dam plusika - ene due rabe...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski0)
Wiking
Pamietam go jeszcze, jak wystepowal w dzieciecych reklamowkach...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok