Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Eliza K (23637 niezalogowanych)
1 Post

(Grzes203)
Wiking
saka napisał:

hahaha, przesłodko
mój synek jeszcze jest za mały, żeby rozumieć, że "w środku" nic nie ma i próbuje włazić w ekran jak coś ogląda

Nam już się na szczęście skończyło ciąganie za rękaw i błagalne "chodźmy tam"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
hahahahaha, dzieci mają boskie pomysły!!!!!! mojego znajomego syn zapakował do magnetowidu kanapkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
Grzes203 napisał:
saka napisał:

hahaha, przesłodko
mój synek jeszcze jest za mały, żeby rozumieć, że "w środku" nic nie ma i próbuje włazić w ekran jak coś ogląda

podejrzewam, że jeszcze zatęsknisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
saka napisał:
hahahahaha, dzieci mają boskie pomysły!!!!!! mojego znajomego syn zapakował do magnetowidu kanapkę

Dobrze,że nie kanapę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
giovi2 napisał:
saka napisał:

Dobrze,że nie kanapę

... bo by musiał po kawałku hihihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
saka napisał:
Grzes203 napisał:
saka napisał:

hahaha, przesłodko

podejrzewam, że jeszcze zatęsknisz

Już jest na takim etapie (3 lata) że potrafi coś opowiadać przez 2 minuty polsko-norweskim językiem
a człowiek siedzi z opuszczoną szczęką i wybałuszonymi oczami nie wiedząc zupełnie o co chodzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
mam kolejne na liście:

"metoda", ale nie ta z liz hurley, która tutaj była już polecana (tegoż filmu jeszcze nie widziałam); ta hiszpańska "el metodo" - film jest dość statyczny, więc zapewnie nie dla wielbicieli akcji, ale za to dla tych, którzy lubią potyczki słowne, a tychże na tym forum chyba nie brakuje. fajnie się nakręca atmosferka.

oraz "tau ming chong - the warlords" produkcja chiny, hongkong z jetem li. dobre sceny batalistyczne, fabuła trzymająca w napięciu, obnażenie bezwzględnych mechanizmów władzy. dla mnie 9/10.

miłego oglądania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
wczoraj widziałam najgorszy film akcji pod słońcem! oczywiście z tych, które znam, ale mam nadzieję, że gorszego filmu w tym gatunku już nie ma - "ninja" 2009. wcale bym go nie obejrzała do końca, ale połówka chciała dać mu szansę. nie żebym znała się na sztukach walki, ale wiało tandetą!!! przebieg fabuły jest znany od pierwszej sceny, aktorstwo żenujące, masakra. gniot okrutny, okrutny! na 10 możliwych 1 punkt.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Polecam filmy "Efekt motyla". Obejrzałem dwie części, jedynka 8/10, dwójka 9/10.
Według mnie niezłe psychothrillery, właściwie 10/10 za temat, ale obniżone noty za niedostateczne wykorzystanie go.
   Ogólnie filmy kojarzą mi się jako rozwinięcie idei "Dnia świstaka", dają do myślenia, a paniom wrażliwym polecam zapas chusteczek .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz

a już mam "dom tysiąca trupów", ale jeszcze się do niego zbieram
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok