Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Eliza K (23628 niezalogowanych)
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
no właśnie niestety nie żartuję
nastawiłam się na ubaw po pachy. co prawda film jest na poziomie i śmieszne akcje są, ale za mało dla mnie. może poprostu nie trafia on w moje poczucie humoru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
A kto oglądał "Tajemnice Aleksandry"? Polecam, zwłaszcza facetom, świetny film.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking

Wczoraj oglądałam polski dramat psychologiczny ,,Pręgi,, , gdzie główną rolę gra moja sympatia - Michał Żebrowski.
Polecam , warto obejrzeć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
cyganka napisał:

Wczoraj oglądałam polski dramat psychologiczny ,,Pręgi,, , gdzie główną rolę gra moja sympatia - Michał Żebrowski.
Polecam , warto obejrzeć

popieram!!!! to kolejny film, który należy znać, którego nie warto pominąć, który wnosi coś do naszego wnętrza.
również polecam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

W wątku psychologicznym napisałem: "Ciekawe jak wysokie zakłady stoją, kiedy Oni ingerują w poszczególne sytuacje?", właśnie mi się skojarzyło - "Wyścig szczurów" .

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Saka , a pamiętasz film ,,Frantic,, Romana Polańskiego z Harrisonem Fordem i Emmanuelle Seigner (obecną zoną Polańskiego) ? Najbardziej podobała mi sie scena, kiedy obydwoje tańczą w klubie do piosenki Grace Jones ,,Strange,,
Michelle, bo tak miała na imię w filmie pięknie tańczy, pływa w tańcu...............

PS. Ja pisze i pisze do Ciebie Saka a tak właściwie to nie wiem gdzie się podziewasz , dawno Cie nie było chyba na forum, pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
czy ktoś ogladał Nine musical?czy warte obejżenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
wiewióra napisał:
czy ktoś ogladał Nine musical?czy warte obejżenia

Niestety ja nie widzialam, ale jak obejrzysz , to podziel sie wrazeniami wiewiórko, pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
180 Postów
ruda lisica
(wiewióra)
Stały Bywalec
no tak się zastanawiam czy niepójść do kina na to ,ale sama? może ktoś lubi takie klimaty i się dołączy?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
To jest ponoć najlepszy utwór z tego musicalu.

Jeśli się podoba to idź, marznij na dworze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok