Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Eliza K (24022 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak
saka napisał:

a już mam "dom tysiąca trupów", ale jeszcze się do niego zbieram

Ja właśnie zabieram się za powtórkę. "Resident evil - zagłada" .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Trzecia część "Efekt motyla " chyba już za bardzo komercyjna jest.
Przewidywalny i za bardzo sensacyjny. Spodziewałem się czegoś więcej.
Tak samo zresztą jak "Oszukać przeznaczenie". 1 i 2 ciekawe, 3 i 4 kompletny niewypał.

Podobny gatunkowo jeśli ktoś lubi "Push"
Mi się podobał.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Dino napisał:

Polecam filmy "Efekt motyla". Obejrzałem dwie części, jedynka 8/10, dwójka 9/10.
Według mnie niezłe psychothrillery, właściwie 10/10 za temat, ale obniżone noty za niedostateczne wykorzystanie go.
   Ogólnie filmy kojarzą mi się jako rozwinięcie idei "Dnia świstaka", dają do myślenia, a paniom wrażliwym polecam zapas chusteczek .

Hmmm.. jezeli chodzi o *Efekt motyla* to ja po obejrzeniu filmu czulem olbrzymi niedosyt. Konwencja i aranzacja ciekawa natomiast temat sam w sobie jest makabrycznie splycony... przedstawia zjawisko w nieznosnie uproszczony.
Czesc II do obejrzenia, natomiast III przedstawia zjawisko w sposob lopatologiczny dla hamburgerozercow

Jezeli lubisz tego typu akcje to ten jest dosc oryginalny

...Lub troszke mocniejszy:

..i oczywiscie niezapomniany *Lola rennt*...niesamowita konwencja i fantastyczna sciezka dzwiekowa

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
hurra!, jest życie w moim ulubionym wątku

postanowiłam sobie wszystkie obejrzeć, nawet "efekt motyla 3", chociaż ta ostatnia pozycja zależy od drugiej części, którą muszę obejrzeć przedtem

czy ktoś już widział "antychrysta"??? nie wiem czy polecam - oto nowa kategoria filmu nie dla osób o słabych nerwach, bo jest bardzo mocny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
saka napisał:

postanowiłam sobie wszystkie obejrzeć, nawet "efekt motyla 3", chociaż ta ostatnia pozycja zależy od drugiej części, którą muszę obejrzeć przedtem

czy ktoś już widział "antychrysta"??? nie wiem czy polecam - oto nowa kategoria filmu nie dla osób o słabych nerwach, bo jest bardzo mocny.

Zrobilem trzy podejscia ... za kazdym razem zasnalem... Jak jestesmy przy vonTrie'rze to podobaja mi sie jego ostatnia(2006) komedia: *Direktøren for det hele* (Szef wszystkich szefow), no i oczywiscie *Dogville*! I to smialo polecam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
niektórych nudzi "antychryst" z tego co czytałam; mnie nie znudził; nie bałam się również, żeby nie było, ale taka okropna psychodela jest od połowy, brrr; dziwne napięcie, przedziwny obraz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
saka napisał:
niektórych nudzi "antychryst" z tego co czytałam; mnie nie znudził; nie bałam się również, żeby nie było, ale taka okropna psychodela jest od połowy, brrr; dziwne napięcie, przedziwny obraz.

..haha no wlasnie... co zrobic zeby nie zasnac na pierwszej polowie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
saka napisał:

Ja nie oglądałam,ale dzisiaj zobaczęJutro podzielę się wrażeniami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
co do dzielenia się wrażeniami, to nie jestem taka pewna czy chcę się moimi dzielić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
Sethur napisał:
saka napisał:

..haha no wlasnie... co zrobic zeby nie zasnac na pierwszej polowie?

nie wiem, na mnie działa kawa, bo mało piję na ogół.
nie mogłam spać po drugiej połowie, może powinieneś obejrzeć w odwróconej kolejności?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok