Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
24 Posty
Dziki Bill Hickok
(luger63)
Wiking
Ja z podobnych powodów jestem rozwodnikiem, nooo może jeszcze dlatego, że nie potrafiłem wybaczyć zdrady. Nie potrafię określić uczucia do siebie i nie wiem, czy to miłość własna, lecz na pewno się szanuję-stąd wzięła się decyzja o rozwodzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
921 Postów

(I.Z.A.)
Maniak
luger63 napisał:
Ja z podobnych powodów jestem rozwodnikiem, nooo może jeszcze dlatego, że nie potrafiłem wybaczyć zdrady. Nie potrafię określić uczucia do siebie i nie wiem, czy to miłość własna, lecz na pewno się szanuję-stąd wzięła się decyzja o rozwodzie....Masz rację,ja też się brzydzę zdradąPozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Dziki Bill Hickok
(luger63)
Wiking
irazibialfa napisał:
luger63 napisał:
Ja z podobnych powodów jestem rozwodnikiem, nooo może jeszcze dlatego, że nie potrafiłem wybaczyć zdrady. Nie potrafię określić uczucia do siebie i nie wiem, czy to miłość własna, lecz na pewno się szanuję-stąd wzięła się decyzja o rozwodzie....Masz rację,ja też się brzydzę zdradąPozdrawiam

Mnie też brzydzi wiarołomstwo. Małżeństwo, to nie hipermarket do , którego możesz wejść i przebierać w towarach, a potem wyjść, kiedy zechcesz i udać się do konkurencji. Nie wolno ranić nikogo, a już na pewno nie bliskie osoby.
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
luger63 napisał:
irazibialfa napisał:
luger63 napisał:

Mnie też brzydzi wiarołomstwo. Małżeństwo, to nie hipermarket do , którego możesz wejść i przebierać w towarach, a potem wyjść, kiedy zechcesz i udać się do konkurencji. Nie wolno ranić nikogo, a już na pewno nie bliskie osoby.
Pozdrawiam.

Widać można jeśli się tak dzieje i rozpadają się związki.
Co do konkurencji, widać kiepska oferta
Wchodząc do sklepu bierzesz co popadnie czy oglądasz i zastanawiasz się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Dziki Bill Hickok
(luger63)
Wiking
retier1 napisał:
luger63 napisał:
irazibialfa napisał:
luger63 napisał:

Pozdrawiam.

Widać można jeśli się tak dzieje i rozpadają się związki.
Co do konkurencji, widać kiepska oferta
Wchodząc do sklepu bierzesz co popadnie czy oglądasz i zastanawiasz się

W tym sęk właśnie, że jest coś na rzeczy z tym rozpadaniem się związków. Tak bywa i już, przyczyny są rozmaite.Często jest to jedynym rozwiązaniem i bez sensu jest roztrząsanie tego w kategoriach moralnych zła i dobra. Ja jak zauważyłeś napisałem o zdradzie. To właśnie ona mnie brzydzi, jak każda nieuczciwość.
Co do jakości konkurencji, w przypadku mojej historii, okazała się niezbyt atrakcyjna i moja ex z tego co wiem szuka nowego sklepu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Bez urazy luger63,ale do tego co napisałeś jakbyś jeszcze dopisał apage satanas to byśmy "chyba" mieli klarowną sytuacje,nie sądzisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Retier
Ogólnie to punkt widzenia zależy od punktu lezenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Ogólnie mówią to jeszcze tylko powiedzieć trza amen i to już definitywnie rozjaśni nam umysły,ale to tylko takie moje domysły Hilton
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Hehehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Dziki Bill Hickok
(luger63)
Wiking
retier1 napisał:
Bez urazy luger63,ale do tego co napisałeś jakbyś jeszcze dopisał apage satanas to byśmy "chyba" mieli klarowną sytuacje,nie sądzisz

Mój punt widzenia wydaje mi się jest dość klarowny, ale być może tylko mi się wydaje. A urazy uchowaj Boże nie żywię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok