1 NOK
krótki cytat : "Wydawać by się mogło, że para słowotwórcza konkubina – konkubin zagości na dobre w zasobnie leksykalnym polszczyzny (jak np. markiza – markiz, kum – kuma). Ale nieoczekiwanie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polski konsul opuszcza Norwegię a co za roznica!!!! wiekszych deb...i jak u nas w konsulacie nie ma!!!! norweskiego nie znaja konsul nie raz prosil ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pozytywne efekty wybuchu wulkanu Eyafjallajökull Co te korki wiedza ze sie wypowiadaja maja 5 milionow ludzi z polakami bo inaczej to 4 ich jest i ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zakaz obrzezania chłopców w Norwegii? ciekawem ile taki żydek lekarz bierze kasy za obrzezanie malucha?, pewnie więcej niż u nas ksiądz za chrzest. ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Facebook prawdę ci powie Chcesz miec dwie zony - jedz do USA. Ewentualnie zostan mormonem. Kara za dwie zony - dwie tesciowe
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Policja w Drammen musiała interweniować w awanturach o hidżab pewnie brudasy dostaja zasilki to niech sobie kupia badz wynajma mieszkanie gdze ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Tłumaczenie kontrowersyjnego artykułu - Aftenposten "Polakkene er kommet for a bli" a ja sie zastanawiam czy aby ten artykuł został w ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegia przekazuje 30 milionów koron na rzecz ofiar powodzi w Pakistanie wszystko ok ale fajnie by bylo gdyby te 30 baniek potracili z zasilkow ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Okrutne traktowanie zwierząt w Norwegii powinni sie obudzic wladze norweskie, kraj spokoju i przestrzegajace prawo ale znak zapytania ile jusz tu ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Krzyż zostaje. Awantura przed Pałacem Prezydenckim Nikt nie komentuje? Nawet "moherowi" w Norwegii zawstydzili sie?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norweskie kobiety chcą siedzieć w domu Najbardziej podoba mi sie to stwierdzenie, ze w tym kraju brakuje rak do pracy Na to , ze norweskie rece ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polscy żebracy nowym problemem Norwegii wstyd!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Svalbard: Polski naukowiec postrzelił niedźwiedzia polarnego? szkoda misia....
Coz rzec,jeden zarabia kradnac drugi w inny sposob. Jeden jest policjantem drugi zlodziejem. Jaki swiat bylby piekny gdyby kazdy z nas zyl wedlug jakich zasad . Ale trzeba sie tez zastanowic gdzie ...
.................... ........................
01-08-2010 05:42
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegowie – jeden z najszczęśliwszych narodów świata Gdyby polskie "Konsylium" społeczno-obyczajowo-medyczne zmieniło swój stosunek do ...
ja tez nie mam nic przeciwko
petroniusz a co sie dziwisz jak te art. pisza.... albo same plagiaty jak widze
Sprowadzanie tytoniu na potrzeby własne jest legalne. Snusu nie można sprowadzać w celach handlowych. Z krajów nie należących do UE można przywieźć bez cła, na potrzeby własne, do 250g tytoniu.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Gwiazdy światowego futbolu w Oslo jakie ceny biletow???
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Osioł posłany w niebiosa na spadochronie Jezu Chryste...ten zwierzak musiał chyba umrzeć na zawał w pierwszej sekundzie lotu, co za potwory!!!!
A gdzie mozna zaopatrzyć się w potrzebne do zalogowania kody?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegowie nie mogą używać kart kredytowych w Szwecji Totalna głupota... Tym bardziej że bez problemu można obstawiać w tutejszym lotto...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Aarendal: Motorowodne Mistrzostwa Świata - Class 1 World Powerboat Championship nie wiem kto redaguje te artykuly, ale jak mozna napisac ze lodz ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zdjęcia dzieci z plaży wykorzystywane przez pedofilii no! moze by w koncu ktos wzial sie za norweskich pedofili w krajach azjatyckich, a przede ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polacy i Wietnamczycy ratują norweskie zbiory zawsze tak bylo ale co sie dziwic bo zeby zarobic 600kr na dobe na truskawkaw to trzeba wymiatac i ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polacy już nie tak mobilni pier....nie w bambus!!!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Otworzą nowy ośrodek dla uchodźców jasne..bądźcie jeszcze bardziej mili dla nich...im to różnicy nie robi ...jeszcze podpala wam domy...a zamiast ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Łoś na zakupach w centrum handlowym heheh a to dobre
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 300 000 koron za słynnego wróżbitę Paula
Barbara Krasowska
14-07-2010 08:44
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Park na cmentarzu Oto do czego prowadzi zerwanie więzi rodzinnych w państwie opiekuńczym. Staruszków oddaje się do domów opieki,potem oni sobie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polityk Partii Pracy szokuje wypowiedziami na Twitterze Dzień, w którym oddamy naszą wolność za (iluzję) bezpieczeństwa, będzie dniem, w którym ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nie odzyskałeś podatku z Norwegii? Jest jeszcze szansa - odwołaj się! Jak moge dowiedzieć się ile dostanę zwrotu podatku...na altinn.no...nie mam ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Meczet niezgody w Sarpsborgu Allach Akbar w taki sposób właśnie, Gebbelsowska propaganda pisała o żydach w 1933r , a później była Kryształowa Noc ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nie będzie ekstradycji Romana Polańskiego do USA no i wypuścili pedofila
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Lotnisko Gardermoen - jedno z najbardziej efektywnych w Europie A to interesujace - nie wiedzialem, ze lotniska moga byc skuteczne... Oj, ten ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegia miała być celem dla terrorystów oni maja wszystko jeszcze troche a norwegii nie bedzie ,bedzie kraj msolinich ,ciapatych nierobów
brudasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu "Zdumiewające, że przeżyłem" JA mam na codzien horrory i zyje
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Troje członków al-Qaida aresztowanych w Norwegii jeszcze wiecej czarnuchow niech sciagaja
są miejsca na ziemi gdzie ludzie są hodowani
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Komorowski – 2980 głosy, Kaczyński – 1584. Wyniki głosownia w Norwegii szkoda tej naszej polszy....bronek z donkiem sie ustawia a nas bedzie znowu ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Koniec takich lotów z Okęcia? Wynajecie samochodu na okeciu kosztuje tyle samo co innych stolicach europy tylko mala roznica w Wawie na jeden dzien ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Rolnik – najniebezpieczniejszy zawód w Norwegii Jesssuuu co??? jakie woły???? Kto to tłumaczył ??? hehe
pojeby.....jak wzrosna oplaty za jazde autem to i ceny uslug podrozeja bo trzeba komus te kwote wliczyc, a najlepiej klientom
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu O tym musisz pamiętać już od dzisiaj! podajcie jakies zrodlo tej informacji bo jak narazie to nikt nie slyszal o takich zmianach i informacja nie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu SOS (seksuelt overførbare sykdommer) w gardle Ach te lodziki
Barbara Krasowska
02-07-2010 10:40
W obecnej sytuacji politycznej, gdzie nie wiadomo co jest "grane", rozważniej byłoby wybrac prezydenta z "opozycji" żeby zachowac pewną kontrolę i równowagę polityczną bo jeszcze ...
spieprzaj dziadu!! pierwsza dama RP bedzie kot !!!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Osobne klasy dla Norwegów w szkołach podstawowych? kolejny dowód na to ze maja zapedy rasistowskie poprostu oni to maja we krwi i tyle tylko ...
Kiedy parę lat temu pracowałam w komisji wyborczej z okazji wyborów samorządowych, spędziliśmy dodatkową godzinę w lokalu, szukając niezgodności w ilości oddanych głosów i wydanych kart do ...
Czy geje komus szkodza? Co ci przeszkadza, ze dwie dorosle osoby kochaja sie (niezaleznie od plci). Zakladam, ze glosujesz na Kaczynskiego...Komentarz tez dodajesz anonimowo, mimo, ze mieszkasz w ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polski kongres w Alta -"Den Polske Kongressen i Alta" kolejna firemka do wyciagania kasy od rodakow , hehehe, a blazny dalej beda placic ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Rada Europy przeciw stosowaniu burki i zakazowi budowania minaretów Każda "religia" powinna byc uznana za zorganizowaną przestępczości... ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Oszustka na wysokim stanowisku Tylko bez "rwania szat"panie i panowie szlachta. W naszym pięknym kraju, chyba nie ma polityka, który by ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Żadnych Norwegów w pierwszej klasie O cholera! Getto Norwegom wyroslo!
Zgadzam się,, że obecnie kontrola nad obywatelem jest taka, że nie licząc tego, że nie stosują one oficjalnie terroru, obecne państwa to w zasadzie państwa totalitarne. Zakazywanie propagowania ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Jest taka miejscowość w Norwegii... Bylismy tam. Pięknie tam.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wybierasz się na wakacje samochodem? Oto 10 porad! i co jeszcze hahah
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Jeśli masz mniej niż 18 lat, nie pracuj poniżej 110 NOK za godzinę mlodzi nie placa podatku od tego, a ja na czysto mam 91 kr
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegia cierpi na ADHD Dłuuuugo zastanawiałem się jakich metod wychwawczych czy psychologicznych, używa się w Norwegii, że dzieci są TAAAAKIE ...