Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polski konsul opuszcza Norwegię - Norwegia

Czytali temat:
(214 niezalogowanych)
1 Post

(szynkar)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polski konsul opuszcza Norwegię
a co za roznica!!!! wiekszych deb...i jak u nas w konsulacie nie ma!!!! norweskiego nie znaja konsul nie raz prosil ta erikson czy jak jej tam aby mu pomagala tlumaczyc itd zero fachowosci
kilka razy potrzebowalem pomocy, chodzilo o drobnostki to z laska wielka mi to udostepniali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
dokladnie tak jak poprzednik napisal swieta krowy ,wracac i druga Irlandie budowac.
Bo ja zeby wyjechac to musialem sie jezyka uczyc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(waldeknr1)
Wiking
I bardzo dobrze do "Betoniarki" z takimi pracownikami !!! jak kiedyś załatwiałem formalności w tej placówce to mało mnie krew nie zalała z taką obsł.klienta.wszyscy w tej ambasadzie myślą że to polska i taki w niej mają bałagan!! najlepiej nikt za nic by nie odpowiadał jak w polsce przez takich właśnie pracowników polska jest w "średniowieczu"zero kompetencji tylko dalej kolesiostwo i udawanie że się coś robi!!!! jednym słowem BRAWO !!wreszcie ktoś się za nich wziął !!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok