1 NOK
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Eksplozja w centrum Oslo - fotogaleria gang olsena?
a pozniej narzekanie jak inni nas traktuja porazka... co ciekawe, /i bolesne zarazem/ jest to ze, odkad tu jestem nie bylo nawet tygodnia wolnego od jakichs polskich ekscesow
przestance w koncu płakac i psy wieszac na ludziach, którzy ciezko pracuja, w bardzo ciezkich warunkach! Kazdy orze jak moze......... Prezmyt był, jest i bedzie! Dopoki ceny na to pozwolą i bedzie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu „Nie ma już zakazu płacenia Polakom 20 koron na godzinę” I znów jak zwykle traktują nas jak podludzi, białych murzynów, pracując z nimi musisz być ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nowa umowa o unikaniu podwójnego opodatkowania między Polską i Norwegią jak najbardziej rzeczowy artykul-to co najwazniejsze dla Polakow w Norwegii ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zielone światło dla przebudowy lotniska Gardermoen 148 000 km²????? W oryginale jest kvm, czyli kvadratmeter, czyli m². Ciekawe, kto to tlumaczyl ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Sen dodaje urody Ja bym pospała, ale dzieci mi uniemożliwiają, hehe.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Informacja o stanie lotnisk w Polsce – 21 grudnia 2010 Pod tym linkiem można popatrzeć na samoloty znajdujące sie właśnie w powietrzu. ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu ME: Norweskie szczypiornistki po raz czwarty sięgnłęy po złoto szczypiornistki ??? kolejna debilna nazwa? - a co one maja wspolnego ze ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Naukowcy o dyskusyjnym bezpieczeństwie elektronicznych papierosów E-mleko mieliśmy ze trzydzieści lat temu... , ale też go zabronili ))... , ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Uwaga! Świąteczny wirus na Facebooku dostalem virusa od wszystkich moich znajomych shit
A z drugiej strony CO TO JEST "HAMARU" Ludzie, odmienisz np. Oslo-OSLU, no litości kto to pisze k..rwa nie kalecz języka !!!!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Skarbówka dokręca śrubę i próbuje ograniczyć płatności gotówkowe a wszystko to przez firmy widma....
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norweska opozycja z ponad 50% poparciem moze oni tez juz maja dosyc socjalizmu
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norweska Rada Islamu potępia zamach w Sztokholmie jasne
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Światło nadzieji na cześć laureata Pokojowej Nagrody Nobla The Winner Stands Alone
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Papierosy odróżnić będzie można tylko po nazwie Rektor szkoly MARKETINGU taaa.... bardzo madry.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Prezydent Komorowski z spotkał się z Obamą w Waszyngtonie i dalej palec w dupie amerykanskiej....
"za zredagowanie manifestu, w którym domagał się przeprowadzenia reform demokratycznych w Chinach." Jest w tekscie czytac ze zrozumieniem
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Biuletyn News 4 wszystko ok ale lepiej by bylo gdyby ten pan czytal z czego tam czyta- napisy bezposrednio obok obiektywu kamery anie na butach ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Dziesięć osób w Norwegii związanych z terroryzmem w końcu "tajemnice" (które nie powinny byc tajemnicami bo każdy obywatel poszczególnego ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Od 8. grudnia za przejazd trzeba płacić Od 2013 postawią rogatki też w Alcie trzeba będzie płacić za przejazd w obie strony: od samochodów osobowych ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Mieszkańcy Norwegi dziś żyją dłużej, niż 30 lat temu Temu POlakowi, którego pobili ta średnia dużo nie daje, bo mógł zginąć . . .
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Imiona dla maskotek wybrane a co sie stalo z tymi imionami ;D
w sumie patrzac na mlode pokolenie to rzeczywiscie brakuje im testosteronu...wszystko takie male , chude ( nie mowie o H&M , hamburger & mcdonalds ) , spedalone...fryzurki jak u gejszy, ...
gdyby mojej córce zakazali noszenia medalika z Matką Boską to podała bym Norwegię do Trybunału w Starssburgu. Uważam że każdemu należy się szacunek dla jego religii.
wszystko jest na stronce www, dodaje sie zdjecie , nr personalny, pracodawce i przysylaja do domu.... zalatwienie karty trwa 5 minut
To wielki sukces wyeliminować równie wielki Juventus
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu "A-ha" żegna się z fanami -byłam tam i widziałam pożegnalny koncert: głos Mortena się łamał,a ludzie mieli łzy w oczach
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu „Oslo to orgia pijaństwa, wymiotów i przemocy” idjoci
czytać nie potrafią żenada
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegowie nie mają zaufania do swojego systemu opieki zdrowotnej hehhe bo tak jest!! moja zona jest w oslo strzykawa ok 9 albo 10 lat i potwierdza ...
Ja mialam wrazenie, ze to rodzice chcieli sie poczuc jako najwazniesi goscie tej imprezy dla dzieci. Dzieci puszczone na zywiol przez rodzicow, ktorzy zajeli wszystkie miejsca siedzace. Jedynie ...
jakie 200 rakiet GRUBO przesadzone!!!! około tylu rannych było a 2 żołnierzy i 2 cywilów zgineło!! sprawdcie dokładnie co piszecie a nie sugerujcie się innymi portalami!!! zwłaszcza onetem czy wp!!!!
Dziękuję za miły komentarz. Wasze głosy utwierdzają nas w tym, że to co robimy jest potrzebne i motywuje do tego, byśmy starali się jeszcze bardziej. Opcja biuletynu codziennego byłaby doskonała lecz ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Otwarto pierwszą pływającą elektrownie pływową pięknie, oby tak dalej
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zawrócił z powodu pijanych Norwegów na pokładzie hehehe ciekawsze rzeczy widzialem w samolotach wizzair do katowic i do poznania
Iza _
26-11-2010 22:42
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Lech Wałęsa proponuje przyjąć Pokojową Nagrodę Nobla za Liu Xiaobo bolek zostan lepiej w domu...
Karol Tarasiuk
26-11-2010 22:17
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu 160 na 650 kierowców to Polacy Zgadzam sie calkowicie.My znamy bokmol a ludzie mieszkajacy w Stawanger uzywaja stawanger dialekt.Do tego mowia ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kolejny przemyt udaremniony gdyby norki mieli w swoich sklepach warki s albo zuberki nawet po 20kr to nigdy bym nie poszedl na meline a tak to raz ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Spotkanie z położną – Dom Polski Nie ma takich spotkań bliżej Sandnes, ponieważ tu mieszkam i z chęcią poszłabym na takie spotkanie, jeśli macie ...
Mnie sie bardzo podoba...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Co drugi Norweg obawia się ataku terrorystycznego "Widzieliśmy mocne zdjęcia samolotów, które rozbiły się na wieżach World Trade Center 11. ...
Zgadzam się, świat schodzi na psy!! A to głownie przez ludzi takich jak ty, którzy nie potrafią konstruktywnie skrytykować tylko używać ostrych slow ukrywając się za wymyśloną nazwa. Jedynie co od ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polacy pobili rekord. Zatrzymano 14 560 litrów 96-procentowego alkoholu hehe pewnie pomylily im się bramki
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polska: Całkowity zakaz palenia w miejscach publicznych mimo ,że teraz jestem w NO to ten zakaz mi sie bardzo podoba
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Przerwa na kawę sprawia, że pracownicy są wydajniejsi to przerwa na wspolny lunch Nie wiem czy to standart, czy specyfika firmy gdzie pracuje, ale ...
Lukasz J.K
18-11-2010 00:44
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegia musi się przygotować na ocieplenie klimatu A moim zdaniem to bedzie w 88 roku
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Puchar Norwegii w rękach drużyny Strømsgodse heia Godset !!!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Sokółka miasto cudów - na początku myślałem, że to żart! "Jednym słowem ludziom z Podlasia nie brak humoru i odwagi! " a jak....hehe.. ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegowie inwestują miliony w Polskę i Polaków Coz z tego 50% chapna nasi biedni poslowi a drugie jeszcze biedniejszy kler ,biedna ,dobra i naiwna ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zapraszamy na bankiet z okazji Święta Niepodległości Witam Muszę przyznać iż nie spodziewałem się takiej frekwencji,POWAŻNIE.I atmosfera była ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Budowa największego na świecie pomnika Chrystusa zakończona Ciekawe ilu bezdomnych można by nakarmić (dać dach nad głową) za cenę pomnika...?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wystawa fotografii: "Mitt Oslo" (Moje Oslo) do 30.11 2010 moze nie ladnie sie chwalic, ale kilka dni temu znalazlem sie na jednym ze ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zapraszamy amatorów malowania światłem przepraszam, gdzie mozna znalesc wiecej informacji o konkursie? cos nie moge sie doszukac
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Darmowy internet w pociągach wow, w tym momencie to nawet Polska wyprzedziła Norwegię
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegian ma coraz więcej pasażerów Ja jeśli już lecę, to tylko Norwegian. Lepsza jakość usług i wiele innych powodów.