1 NOK
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Lodowa sztuka z Finnarku i to ma byc,najbardziej spektakularne dzielo sztuki?...i jeszcze ta cena,masakra!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wiele tysięcy kilometrów dróg w Norwegii jest w złym lub bardzo złym stanie. Pani Malgorzato Wincel! Magnhild Meltveit Kleppa jest to PANI minister, ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Znamy skład polskiej kadry na MŚ w Oslo Małysz już nie powinien skakać a kombinatorzy oby nie przekombinowali hehe
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Aresztowany za kradzieże sklepowe No kurw a masakra wstyd, powinni im tak dopieprzyc ze poezja
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Islandzki wulkan znowu wybuchnie niech wali z całej siły co tam i tak ma być niedługo koniec świata, przynajmniej coś się będzie działo
Krzysztof Dajka
12-02-2011 20:17
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Uwaga na firmy z krajów trzecich! No i chcial nie chcial, trzeba brac wiekrza pensje zeby starczylo na zycie.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Język samski powodem konfliktu. władze powinni iść na kompromis !!! I załatwić sprawę jednoznacznie inadać miejscowości nową nazwę np.Włoszczowa ! i ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zmiany w prawie imigracyjnym Czy ona aby nie jest juz od paru tygodni w Rosji????
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kolejny przemyt z Polski brawo tepic takie procedery jak najwiecej kontroli polskich aut
Wojciech Liskowiak
10-02-2011 19:19
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Proponują płacę minimalną przy sprzątaniu domów prywatnych Dlaczego pseudo pracodawcy z Polski czuja sie bezkarnie zatrudniajac dziewczyny na ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Poszukiwani wolontariusze na MŚ w Narciarstwie Klasycznym - Oslo 2011 wsytd i hanba zeby publikowac taki apel do polakow kto przy zdrowych ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Koalicja rządząca przeciwna odwiertom ropy Katajcie jeszcze więcej gratami tymi bez sensu w tę i wewtę! Silniki spalinowe nie będzie już czym ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Robert Kubica miał wypadek Dzięki Bogu, że się nie zabił i nie będzie amputacji!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polak to pijus, pirat drogowy i złodziej? NIE ! "Wybitny Polak " Sami oni wszyscy tacy cudowni! Pokatać furą szybko każdy lubi! Wypić to ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kończą się bilety na MŚ w Oslo 2011, ale są też darmowe miejsca!!! Lecisz do Oslo na Mistrzostwa Świata w narciarstwie? mam do sprzedania bilety: ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu NAV oszukany na 134 miliony koron A tak Nimcy gadają, ze Polacy to złodzieje . . . a germańce też coś ukraść lubią jak widać!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu DROGIE PANIE, WYPOWIEDZCIE SIĘ W SWOJEJ SPRAWIE! jak zaplacicie 1000 to sie zglosze
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Wymarzone mieszkanie w Norwegii ? ... to nie takie trudne ! hm....................ok ja tez planuje kupno mieszkania w norwegi ale musze sprawdzic, ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Radio Polonia Oslo: Radiowiec z przypadku czy profesjonalny prezenter Witam serdecznie. Mam ponoć super głos nadający się do radia . Słysze to ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Podlascy strażacy będą szkolić się z kolegami z Norwegii Może się Norki wreszcie czegoś nauczą? Przydała by się jeszcze taka konfrontacja w ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu "Polacy duchami przemytu do Skandynawii" Jest popyt jest i podaz a pozniej placze ze zle nas postrzegaja .
Wojciech Liskowiak
03-02-2011 20:22
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polskie stocznie wyprodukują statki dla Norwegii NO PROSZĘ! NO TO STOCZNIOWCY W NORGE CZAS DO POLSKI! ROBOTA BĘDZIE! HAAA
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Festiwal Roskilde do Oslo po Oyafestival zostaly tylko dlugi , dziesiatki firm nie otrzymalo pieniedzy za zlecona prace, hehe, lacznie pare baniek w ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zatrzymano Polaka podejrzanego o kradzież sceny na Eurowizję Kolejny uczciwiec, któremu prawo jazdy dano . . .
Andrew Wat
02-02-2011 11:35
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Radio Polonia Oslo – zobacz video - mysle ze jesli tak wygladaloby wasze radio...byloby o wiele ciekawsze...szczerze zadna z tych audycji nie trafi ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Plantacja marihuany w samym centrum Oslo! w koncu zielone a nie jakies kostki czarnego gowna, kto nie lubie pograc w zielone? od czasu do czasu
tomasz chmielewski
01-02-2011 09:19
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu „Norwegia powinna skupić się na produkcji broni, gdy skończy się ropa” United Kingdom zamiast skrobać polsko-angielskie bękarty za pieniądze ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu "Emma" i "Lukas" najpopularniejszymi imionami dla dzieci w Norwegii Imię nie wpływa na nic! Klero-głupcy je stygmatyzują tylko! ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Większość matek w Norwegii zarabia nie pracując Raj dla oszustow. Dlaczego rzad RP tu jeszcze nie przyjechal? Tu trzeba doic norweska krowa na ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Księżna Mette-Marit w Davos Pracowałem u nich, zero wywyszania się! Czułem się u nich swojsko i co najlepsze! nie ukradłem im samochodu! Książe H. ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu „Norweżka roku” Marie Amelie została wysłana do Moskwy ja musieli to ja odesali i tyle
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polacy wytoczyli pozew sądowy Adecco, za bezpodstawne zwolnienie z pracy powinni zgnoic tych skur...z Adecco, w ryja i do piachu
Tomasz Gabriel Bartoszewicz
27-01-2011 23:50
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Piłka nożna: Znamy już składy drużyn, Polski i Norwegii Niech se obydwie reprezentacje nogi połamią i nikt nie wygra! Remis ma być i zero goli!
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ruszyły przygotowania do beatyfikacji Karola Wojtyły no i się zacznie koszenie prawdziwej kasy a ludzie już dawno zapomnieli podstawy swojej wiary, ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pirackie busy na lotnisku Torp nadal funkcjonują czemu mam wrazenie, ze jest to reklama dla tego nielegalnego biznesu? dlaczego nie mozna promowac ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu "Kolejka" - Polska gra o komunizmie szkoda że nie zrobią gry o współczesnej Polsce gdzie bohaterami będą bezdomni i samotne matki ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kariera czeka na inżyniera - Norwegia potrzebuje więcej ludzi z wyższym wykształceniem naściągali ludzi z bliskiego wschodu i afryki, więc czemu ich ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Kamil Stoch wygrał w Zakopanem, Adam Małysz miał groźny upadek - video Uważam, że A. Małysz jest już sportowym emerytem i powinien przestać skakać.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Tragiczny wypadek koło Tromsø wszystko przez zime oraz nadmierna predkosc
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Gumowy wąż postrachem Bergen Osoby, które dokonały tego paraliżującego zjawiska ??? Nie rozumiem.
Łukasz Bogdanowicz
23-01-2011 01:25
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Jens Stoltenberg: nielegalni imigranci muszą być wydaleni z kraju Bardzo mnie poruszyla historia Marii Ameli lecz prwo powinno byc takie same dla ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Bagatelle otworzyła swoje drzwi ponownie nie Qyvind tylko Eyvind Hellstrom. a inni pracownicy nie zostali zwolnieni tylko odeszli wraz z ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Niesamowita historia życia rosyjskiej, nielegalnej emigrantki w Norwegii Zyc w Norwegii nielegalnie, i jeszcze napisac o tym ksiazke(?).. Trzeba ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Była mamiona narkotykami – została zgwałcona przez trzech mężczyzn czy wy nie umiecie sie zachowac jak ludzie banda idiow i ta pani tez sama sie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu UDI przejmie obowiązki policji wymagaja znajomosc jezyka norweskiego,a wnioski maja tylko w jezyku angielskim .
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Zapraszamy na Zabawę Karnawałową Gdzie jest ten Dom Polski na Sandvice?
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Niemcy to brudasy – bestseller polskiej sprzątaczki Coz, jak czlowiek jest postrzegany, tak jest kojarzony. Bardzo czesto jestem w Niemczech. W ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Norwegia w pułapce dobrobytu? AP, standardowo jak kazda lewicowa partia zamiast zmuszac do pracy pupili z Pakistanu czy innego zadupia woli siegnac ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Targi turystyczne Reiseliv - Oslo/Lillestrøm 13-16 stycznia Dlaczego nie umieszczono informacji, że są to również największe targi fotograficzne w ...
D K
13-01-2011 21:04
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Utrudnienia na drogach w północnej Norwegii - dziesiątki aut utkęło w tunelu Haukeli to bynajmniej nie jest polnocna Norwegia
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Długich weekendów w tym roku nie za wiele? Zobacz kiedy warto wziąć urlop! Brawo za poprawną wersję kalendarza!!! Niedziela to rzeczywiście pierwszy ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Rekordowa ilość spraw związanych z narkotykami ... , a pod dworcem i najbliższej okolicy ze stu dilerów ... , to może oni sprzedają końskie gówno ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Polacy nagrali na komórkę szefa Adecco, który groził im zwolnieniem Kierownictwo nic nie wiedzialo nie chce mi sie wierzyc?Brawo Polscy pracownicy ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Oeystein Olsen: Globalne ryzyko jest wyzwaniem dla nowej polityki
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ostrzegają przed nową falą „świńskiej grypy” TO tyle samo co (masowo) "przejdzionych" na isssslam! ... , zaszczepieni obligatoryjnie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Apteka w centrum Bergen - „Nordstjernen” przerywa sprzedaż jednorazowych strzykawek t-banowe security przechodzi obojętnie obok ćpunów, którzy ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Koniec z wojną o pieluchy Haha, przyjedźcie i popatrzcie jakie mam zapasy w piwnicy, no ale cóż, mam dwoje dzieci, które używają pieluchy.
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Jak w nowym roku będą wyglądały nasze finanse. Za co zapłacimy więcej Co to jest opakowanie "dymu tytoniowego"???? Przy sredniej cenie ...
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Skazany za kradzież napisu w Auschwitz: Ten kraj to żart! .
Marek Sz
03-01-2011 07:20
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu God Nyt år Przepraszam, moze sie myle. Ale czy zyczenia noworoczne po norwesku to nie brzmia tak: Godt Nytt År?