Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Była mamiona narkotykami – została zgwałcona przez trzech mężczyzn - Norwegia

Czytali temat:
mat69 (840 niezalogowanych)
2 Posty
Łukasz Styczyński
(chinol27)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Była mamiona narkotykami – została zgwałcona przez trzech mężczyzn
czy wy nie umiecie sie zachowac jak ludzie banda idiow i ta pani tez sama sie nacpala urzyczyla co trzeba i lew faze zalapala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
jezeli to zrobili to powinni siedziec 21 lat ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Nie sadzilem, ze nawet tutaj bede utrzymywal debili.. Ja jestem za kastracja.. i natychmiastowa ekstradycja..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sailor)
Wiking
Mam nadzieje, ze nie probujesz powiedziec, ze ta pani na to zasluzyla, bo byla nacpana. NIKT nie zasluguje na gwalt niezaleznie od tego kim i w jakim stanie jest. Widze, ze masz dziecko. Nie zycze ci, zeby je kiedys spotkalo to samo. Dla panow 21 lat + odsiadka w PL.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Karolina Okonska
(PinkString)
Wiking
Zgadzam sie! W norweskim wiezieniu takie bydlaki mialy by zadobrze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty

(Tysia323)
Nowicjusz
idioci....brak slow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
tomasz chmielewski
(chmielu333)
Wiking
ta typka cpa od10 lat sama tak zeznala przychodzila do nich juz wczesniej i sypala sie za kase bo to dzialo sie u nich w domu a nie u niej ten artykul pisal jakis baran ona przyszla tam nacpana u nich wykryto tylko alkochol nie chcieli dac jej kasy i wyzucili ja z domu.w sadzie po dna doszli do tego ze tylko jeden uprawial z nia seks.ta narkomanka domaga sie 300000tys odszkodowania domyslcie sie na co.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
tak to sie konczy jak sie posuwa cpunki...noo ale coz, podobno dowody wskazuja na gwalt..wiec nawet gdyby byla najwiekszym chlorem w norwegii i tak nie powinni jej gwalcic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sailor)
Wiking
I widzisz, zapadll wyrok, niezupelnie po twojej mysli... Sadzac po twoim slownictwie, nie wykluczam, ze sam bywales czestym gosciem u tej pani.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(sailor)
Wiking
Pare lat temu 3 Polakow wciagnelo do samochodu i zgwalcilo 12-letnia dziewczynke. Dostali surowy wyrok. Ty podsumowalbys to prawdopodobnie "Tak to sie konczy, jak sie posuwa malolaty..." Niesmaczne!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok